Jahanje i kupanje s konjima na ostrvu Brač zvuči kao sjajna ideja
Jahanje i kupanje s konjima na ostrvu Brač zvuči kao sjajna ideja

Jahanje i kupanje s konjima na ostrvu
Brač zvuči kao sjajna ideja

Ostrvo Brač je najveće srednjodalmatinsko ostrvo i treće najveće na Jadranskom moru. Okružen čarobnim uvalama i prekriven šumama borova i čempresa, Brač je jedan od najlepših hrvatskih ostrva o kojem često pišu i renomirani strani mediji. Smešten između Splita i Hvara, Brač je svetsku slavu stekao po plaži Zlatni rat i po bračkom kamenu koji je korišten za gradnju mnogih znamenitih građevina u svetu.

Na otoku Braču, tačnije na ranču ‘Wild’ kod Supetra kao posebna aktivnost za odrasle i decu ističe se jahanje i kupanje s konjima u moru. Ostale aktivnosti uključuju razne zanimljive elemente. Od terenskih jahanja u prirodi s najlepšim pogledima na ostrvo do obilaskog prekrasnog ranča i pitomih konja koji žive u njima. To je pravi i logičan izbor za sve one koji žele doživeti posebnu avanturu na najlepšim plažama Brača.

Bez obzira na to da li ste rekreativac, iskusniji jahač ili još nikada se niste susreli s konjima, na ovom bajkovitom ranču uvijek ste dobrodošli. Za ovo neponovljivo iskustvo zaljubljenici u jahanje često potegnu na mnogo dalje lokacije, od kojih je uverljivo najpopularnija Španija. No, malo ko zna da još lepše, intimnije iskustvo možete doživeti i kod nas! Više informacija potražite na službenoj Instagram stranici.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori