Fotografije koje nas zovu da otputujemo u Beč prvom prilikom

Fotografije koje nas zovu da
otputujemo u Beč prvom prilikom

Ako nemate priliku ovog leta da spakujete kofere i uputite se na aerodrom, uvek možemo da putujemo na jedan sasvim drugi način – virtuelno! Zahvaljujući društvenim mrežama, neke nama drage gradove i zemlje sada možemo da doživimo i upijamo putem fotografija.

Neke su toliko lepe da u nama rađaju nostalgiju i potiču nas da se prvom prilikom vratimo na mesta na kojima smo stvarali najlepše uspomene, a upravo takve fotografije stižu nam sa Instagram profila @thissoz, kojeg vodi jedna mlada Bečanka, servirajući nam nedeljnu ili mesečnu dozu austrijske prestonice u svoj njenoj lepoti i raskoši.

Instagram profil koji nas vodi na najlepša bečka mesta

Beč kroz oči profila @thissoz spoj je impresivne arhitekture, predivne prirode (naročito u proleće kada sve u slavnim bečkim vrtovima procveta), znamenitosti koje obavezno treba obići pri poseti Beču, kulture tradicionalnih bečkih kafana i novih hipsterskih mesta koja se otvaraju po gradu… Beč je veliki i uzbudljivi melting pot koji pri svakoj poseti njegovom gostu pruža nešto novo i otvara neke nove vidike, a @thissoz savršeno prenosi tu emociju kroz brojne spontano uhvaćene kadrove s bečkih ulica.

Uživajte u fotografijama koje vas donosimo u nastavku i isplanirajte svoje prvo sledeće putovanje u Beč kad vam se pruži prilika!

Učitati još
Zatvori