Jahanje i kupanje s konjima na ostrvu Brač zvuči kao sjajna ideja
Jahanje i kupanje s konjima na ostrvu Brač zvuči kao sjajna ideja

Jahanje i kupanje s konjima na ostrvu
Brač zvuči kao sjajna ideja

Ostrvo Brač je najveće srednjedalmatinsko ostrvo i treće najveće na Jadranskom moru. Okružen čarobnim uvalama i prekriven šumama borova i čempresa, Brač je jedan od najlepših hrvatskih ostrva o kojem često pišu i renomirani strani mediji. Smešten je između Splita i Hvara, a svetsku slavu je stekao po plaži Zlatni rat i bračkom kamenu koji je korišćen za izgradnju mnogih znamenitih građevina u svetu.

Jahanje i kupanje s konjima

Na ostrvu Brač, tačnije na ranču ‘Wild‘ kod Supetra kao posebna aktivnost za odrasle i decu ističe se jahanje i kupanje s konjima u moru. Ostale aktivnosti uključuju razne zanimljive elemente – od terenskih jahanja u prirodi s najlepšim pogledima na ostrvo do obilaska prekrasnog ranča i pitomih konja koji žive u njima. To je pravi i logičan izbor za sve one koji žele da dožive posebnu avanturu na najlepšim plažama Brača.

Bez obzira na to da li ste rekreativac, iskusniji jahač ili se još nikada niste susreli s konjima, na ovom bajkovitom ranču uvek ste dobrodošli. Za neponovljivo iskustvo, zaljubljenici u jahanje često odlaze na mnogo dalje lokacije, od kojih je uverljivo najpopularnija Španija. Ipak, malo ko zna da još lepše, intimnije iskustvo možete doživeti i na Braču.

Foto: Instagram

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori