Ave, Cezare! Otvoren novi Bulgari hotel u Rimu
Ave, Cezare! Otvoren novi Bulgari hotel u Rimu

Ave, Cezare! Otvoren novi
Bulgari hotel u Rimu

Rim, grad večnih čuda, ponosno dočekuje još jedan biser svog bogatog nasleđa luksuza – Bulgari hotel. Ovaj hotel, predstavlja spoj klasične elegancije i savremenog stila. Njegova prisutnost nije samo oda Rimu, već i manifestacija raskoši koja će zadovoljiti i najzahtevnije putnike iz celog sveta.

Ovo nije samo mesto za odmor. Bulgari hotel u Rimu je iskustvo koje vas uvodi u duboko ukorenjeni italijanski šarm, pružajući gostima mogućnost da uživaju u luksuzu dok istražuju kulturu i istoriju ovog grada. 

Enterijer

Bulgari hotel u Rimu je više od mesta za smeštaj; to je oaza gde se svaki detalj pažljivo promišljen kako bi se stvorila nezaboravna atmosfera. Dizajn je baziran na neutralnim bojama, sa mermernim i zlatnim detaljima, koji su uklopljeni kroz tkanine i dekoraciju. Na ulazu se nalazi life-size renovirana mermerna skulptura Cezara koja pozdravlja posetioce. Za dizajn je zaslužan tim Antonio Citterio Patricia Viel. Hotel se prostire na sedam spratova, a ima 114 soba i apartmana.

 

Bulgari hotel
@bulgari
bulgari hotel
@bulgari

Iako je Bulgari, vodeći italijanski juvelir, osnovan je 1884. u Rimu, brend se vremenom gradio na estetici Milana. Tako je ovaj hotel nešto novo za Bulgari identitet. Za kratko vreme, postao je jedan od najekskluzivnijih hotela u Rimu.

Sa svojim raskošnim enterijerom i pažljivo biranim umetničkim delima koja krase svaki kutak, Bulgari hotel ne samo da nudi komfor, već i priliku da se potpuno uronite u italijansku kulturu i estetiku. Savremeni dizajn se besprekorno kombinuje sa tradicionalnim elementima, stvarajući harmoničan prostor u kojem se gosti mogu opustiti i uživati.

 

Michelin star chef

Osim estetskog užitka koji pruža, Bulgari hotel u Rimu se takođe ponosi svojom besprekornom uslugom. Osoblje ovog hotela, koje je obučeno da ispuni svaku želju gosta, stvara atmosferu toplog gostoprimstva koja se pamti. Za restoran, zadužen je kuvar Niko Romito, nagrađen sa tri Mišelinove zvezde. U okviru hotela je poslastičarnica, koja u ponudi sadrži različite čokolade i peciva, a za ljubitelje noćnog provoda, na krovu se nalazi bar sa očaravajućim pogledom.

 

Foto: Instagram / bulgari, bulgarihotels

Učitati još
Zatvori