Pronašli smo genijalne šolje u koje ćete se zaljubiti
Pronašli smo genijalne šolje u koje ćete se zaljubiti

Pronašli smo genijalne šolje u
koje ćete se zaljubiti

Svi obožavamo da kupujemo sitnice za enterijer, i njima oplemenjujemo svoj dom na dnevnom nivou. Šolje su nešto što koristimo svakodnevno, vrlo su praktične i pružaju funkcionalnost iznad dekoracije. Medjutim, pronašli smo genijalne šolje kod kojih, ako radimo poredjenje dekoracija vs funkcionalnost dolazimo na procenat 50:50.

Puremarket šolje
Puremarket šolje
Puremarket šolje
Puremarket šolje

Genijalni dizajn

Već smo pisali o maskama za lice koje možete naći na Puremarket sajtu, a sada vam predstavljamo i ove genijalne šolje koje se prodaju ekskluzivno kod njih. Ono što je vrlo zanimljivo u dizajnu ovih šolja, pored catchy naslova, jeste činjenica da nemaju dršku. Dakle, treba staviti upozorenje: Drop it while it’s hot. Ali ne na pod. Ili prosto, dodajte led u svoj napitak.

Nakon što je dizajnerski duo Mates izbacio trenerke na kojima piše subota i nedelja, ovi natpisi zaživeli su na društvenim mrežama. Kasnije su u kolekciju dodali i nepravedno zapostavljeni petak, pa samim tim imamo ceo jedan vikend na raspolaganju. Trend poslednjih dana u nedelji raširio se velikom brzinom, pa su tako i ove šolje dobile takozvane vikend natpise.

Ove cool šolje mogu poslužiti i kao idealan poklon za useljenje, ili generalno za ljubitelje ispijanja kafe i čajeva. Možete čak spojiti subotu + nedelju i ovaj vikend duo odneti kao paket aranžman. Sigurni smo da će poklon biti pun pogodak!

Učitati još
Zatvori