LAPCOS: Sheet maske koje nisu samo za lice
LAPCOS: Sheet maske koje nisu samo za lice

LAPCOS: Sheet maske koje nisu samo za lice

Američki beauty brend Lapcos zapravo je inicijalno “rodjen” u Koreji a svoj razvoj doživeo je u Los Andjelesu. Poznat je po partnerstvu sa sajtom Revolve beauty koji je sve svoje ambasadorke razmazio zalihama ovih fenomenalnih proizvoda a njihove maske za lice deo su beauty tajni raznih celebrity šminkera. Ekskluziva koju ovaj brend ima su sheet maske za razne delove tela: postoje opcije za bikini zonu kao i čuvena booty maska! U Srbiji ove maske možete kupiti samo na sajtu Puramarket  i ne možemo dovoljo da im zahvalimo na tome. Jedno je sigurno, ko proba ove maske nikada se neće vratiti na one koje je koristio pre njih iliti: better than your EX, better than your NEXT.

BIKINI CALMING MASKA

Sve žene znaju da je bikini regija jako osetljiva pogoto nakon depilacija ili nekih drugih agresivnijih tretmana. Lapcos u svojoj ponudi ima bikini calming masku koja u sastavu ima Hemp seed oil, aloe veru i grejpfrut koji dosta smiruju iritacije. Maska se optimalmno drži 15-20 minuta na bikini regiji i jako brzo upija a sve Victoria’s Secret manekenke je koriste neposredno pred snimanja kampanja za veš i kupaće kostime.

BOOTY FIRMING MASKA

Ako želite podignutu i zategnutiju zadnjicu morate da probate čuvenu firming booty masku. Od sastojaka sadrži kompleks od čak 17 amino kiselina koji doprinose boljoj teksturi kože i elastičnosti. Mini savet: pošto morate da mirujete 20 minuta i ležite na stomaku da bi ova maska dala svoje optimalne beneficije možete je koristiti na plaži – na taj način dobro koristite vreme jer dobijate boju ali se istovremeno i hidrirate!

FACE SHEET MASKE

Lapcos maske za lice su jedan od bestselling proizvoda na američkom tržištu a ponuda je zaista neverovatna. Korisnici na društvenim mrežima dosta hvale one koje sadrže propolis i med kao i onu sa vitaminom C. Celebrity šminkeri za pripremu lica koriste collagen i hyaluronic opcije a aqua je univerzalno najbolja maska iz kolekcije jer pruža savršenu hidrataciju svakom tipu kože. Postoje i pakovanja od 5 ili 10 različitih maski koja su povoljnija nego da ih kupujete pojedinačno i tako možete probati koje odgovaraju vašem tipu kože.

Učitati još
Zatvori