Potvrđeno je: Ljubav je u vazduhu
Potvrđeno je: Ljubav je u vazduhu

Potvrđeno je: Ljubav je u vazduhu

Spotted. Nismo gossip girl, ali priznajemo da volimo dobru ljubavnu dramu. U nedelji iza nas potvrđene su čak dve nekonvencialne romantične veze. Prva je demantovala mit da DiCaprio izlazi samo sa devojkama do 26. godine, jer je Gigi Hadid još u aprilu napunila 27, dok nas je drugi ljubavni par, Johnny Depp i advokatica Joelle Rich, razuverio da su gospođi Rich veoma dragi svi klijenti, kako je ona volela da obrazloži u ranijim izjavama. Pod beskrajnim holivudskim nebom ljubav je u vazduhu.

Osim za Adama Levinea?

Advokatica Joelle Rich nije učestvovala u senzacionalističkoj parnici između Johnny Deppa i njegove bivše žene Amber Heard, ali je zastupala Deppov usko povezan slučaj. Naime, gospođa Rich branila je dostojanstvo svog klijenta nakon što je Depp tužio jedan britanski medij koji ga je u svojim člancima nazivao wife beater. Joelle Rich i njen muž žive odvojeno, ali još uvk nisu zakonski razvedeni. Ipak, Depp i Rich potvrdili su romantičnu vezu i okarakterisali je kao ozbiljna.

Bilo kako bilo, jedno je sigurno. Ljubav je u vazduhu.

Možda smo na početku teksta malo prenaglili sa etiketiranjem, ali ovo je prilika za naše iskupljenje. Za razliku od gorepomenutog para čija veza predviđa zajedničku budućnost, Gigi Hadid i Leonardo DiCaprio su, popularno rečeno, u situationship odnosu. Ukratko, provode vreme zajedno i lepo im je. Podsećamo da je DiCaprio nedavno raskinio sa dugogodišnjom devojkom, a nas je (barem jedan deo) prilično iznenadila činjenica da Gigi i Zayn od oktobra prošle godine nisu zajedno. Vreme je da se uhvatimo u koštac.

Foto. Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori