Posetili smo Boho Bar, pogledajte kako smo se proveli
Posetili smo Boho Bar, pogledajte kako smo se proveli

Posetili smo Boho Bar, pogledajte
kako smo se proveli

Place to be ovog vikenda bio je Boho Bar i muzički događaj Prosto. Iako je sve bilo rezervirano za subotu, zbog nevremena, žurka se odigrala u nedelju. Mi kažemo – nije moglo bolje! Autentičan prostor Boho Bara, sunce i hladni kokteli bili su savršena dobrodošlica. Atmosferu je ulepšala odlična muzika koju su vrteli kako domaći, beogradski DJ-evi, tako i strani.

Događaj je otvorio Constantinv, DJ iz Makedonije, koji je laganijim notama dodatno zagrejao već vrelu, sunčanu atmosferu u Boho Baru. Zatim je kormilo preuzeo DJ iz Istambula. Orkun Bozdemir ubrzao je tempo, a mi više nismo imali izbora već da zaplešemo dok se u daljini video savršen zalazak. Završnica je pripala već dobro poznatom beogradskom trojcu – Danijel Čehranov, Alex Bojović i Vuk Vukosavljević. Noćni časovi, svežina u vazduhu i snažan tempo diminirali su Kalemegdanom. Boho Bar je još jednom postao IT mesto, to je Prosto i tačka.

Boho Bar je jedinstveni lounge bar koji se nalazi u samom srcu Kalemegdanske tvrđave. Sa pogledom na tvrđavu i ušće Save i Dunava, jedan je od beogradskih barova sa najlepšim pogledom i očaravajućim zalaskom sunca. Dizajniran je u duhu bohimian stila, po kome je dobio ime, a inspirisan je indonežanskim ostrvom Bali.

Foto: Boho Bar

Učitati još
Zatvori