Vikend vodič: 4 zagarantovano najbolja provoda u Beogradu
Vikend vodič: 4 zagarantovano najbolja provoda u Beogradu

Vikend vodič: 4 zagarantovano
najbolja provoda u Beogradu

U gradu koji nikad ne spava, dešavanja je bezbroj. Svaki kutak ovog grada uvek je živ i donosi nam nešto zanimljivo i drugačije, samo je potrebna spremnost da istražujemo. Ali ne brinite, ovaj put mi smo istraživali za vas! Izabrali smo tri dešavanja u gradu ovog vikenda koje vredi posetiti, a ko zna, možda se tamo i sretnemo.

1. Ljubav

Imamo nešto zanimljivo za vas ali shhh… jer o ovom događaju se sa razlogom jako malo šta i zna. U pitanju je ekskluzivna žurka techno i house muzike koja ima više organizatora – Nikola Bigović zajedno sa našim glumcima Aleksandrom Radojčićem i Viktorom Savićem . Ono što sigurno možemo da vam kažemo je da su Ljubav žurke uvek na najkul mestima,  sa najboljim dj-evima i naravno, imaju neverovatnu atmosferu.

2. PROSTO.

Čekajte, čekajte, polako! Znamo da ste možda i dalje umorni od ovonedeljne Sexy srede, ali vreme je da polako skupljate vašu snagu jer nas Boho bar uvek drži u pripravnosti. Ovu subotu spremaju nam još jednu PROSTO. žurku,  gde nas opet čeka samo najbolja muzika i atmosfera koju samo oni mogu da donesu na kalemegdansku tvrđavu. PROSTO. se prosto ne propušta, i tačka.

3. Kolarac Art Bioskop

Ljubitelji filma radujte se! Počinje treće filmsko veče na terasi Kolarca! Ovaj vikend Art Bioskop Kolarac spremio je poseban program za otvaranje bioskopa na otvorenom. U petak 24. juna u 21:00 prikazuje se film „C’mon, c’mon“ sa Joaquin Phoenixom u glavnoj ulozi. Ako ipak ova crno-bela drama nije za vas, u subotu 25. juna u istom terminu čeka vas komedija „The duke“.

4. ArtLink Festival

Otvaranje desetog regionalnog ArtLink festivala počinje u subotu 25. juna od 19:30 na Kalemegdanu! Festival otvara Ansambl Janoška koja je jedna od najoriginalnijih grupa izuzetno talentovanih muzičara. Ovaj ansambl iz Bratislave čine Ondrej i Roman Janoška koji sviraju violinu, František Janoška za klavirom, i Julius Darvas na kontrabasu. Krajnje su jedinstveni u izvođenju klasične muzike na svoj prepoznatljiv način uz primese džeza, latino muzike i drugih žanrova.  ArtLink festival će biti održan u periodu od 25. juna do 25. septembra  u neverovatnom ambijentu prelepe beogradske tvrđave. Ako ste željni dobre muzike, znamo gde ćemo vas naći ovaj vikend!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori