Louis Vuitton otvara pop-up restoran vegetarijanske kuhinje
Louis Vuitton otvara pop-up restoran vegetarijanske kuhinje

Louis Vuitton otvara pop-up restoran
vegetarijanske kuhinje

Modna kuća Louis Vuitton zašla je u ugostiteljske vode. Naime, Louis Vuitton je prvobitno otvorio luksuzni caffe bar i restoran u Japanu, a zatim i glamurozni restoran na Francuskoj rivijeri. Danas vam donosimo srodnu vest o otvaranju  pop-up vegetarijanskog restorana ultimativnog brenda visoke mode.

Louis Vuitton restoran vegetarijanske kuhinje ostvara se u Seulu, prestonici Južne Koreje. Enterijer je u potpunosti usaglašen sa nadolazećim godišnjim dobom, te odiše pravom jesenjom dekoracijom. Prostor je ukrašen mnoštvom cveća i lišća, a doživljaj je dopunjen nameštajem od prirodnog drveta i stolicama od ratana.

Louis Vuitton restoran biće otvoren od 17. septembra do 29. oktobra na lokaciji restorana La Maison de Seoul. Vegetarijanska kuhinja luksuznog restorana francuske modne kuće biće pod direkcijom glavnog kuvara sa tri Mišelinove zvezdice – Alaina Passarda.

Rezervacije za ručak ili večeru dostupne su preko Catch Table po principu prvi došao, prvi uslužen. Ugostiteljske usluge i pažljivo odobrana vegetarijanska hrana upotpunjeni su estetičnom postavkom francuskim Maison Fragile ručno pravljenim porcelanskim posuđem. Pribor za jelo ukrašen je ugraviranim motivima voća i povrća. Dok je Louis Vuitton kreirao i održive držače za salvete igrađene od presotalog materijala korišenog za izradu LV proizvoda.

U nastavku teksta pogledajte koja to vegetarijanska jela mogu da se pronađu u novom pop-up LV restoranu.

Foto: Louis Vuitton

Učitati još
Zatvori