Yes in Portofino: Leonie Hanne i Alexander Galievsky se verili
Yes in Portofino: Leonie Hanne i Alexander Galievsky se verili

Yes in Portofino: Leonie Hanne i
Alexander Galievsky se verili

Nemačka influenserka Leonie Hanne i njen dugogodišnji partner Alexander Galievsky u više navrata dali su nam povod da ih svrstamo u kategoriju couple goals. Neretko deleći sa pratiocima zajedničke trenutke na društvenim mrežama, vrlo lako mogao se steći utisak da će njih dvoje vezu u jednom momentu definitivno ozvaničiti i veridbom. Ipak, malo njih se nadalo da će se to dogoditi baš ovog meseca. Kroz romantične fotografije koje su podelili na Instagramu, Leonie Hanne i Alexander Galievsky potvrdili su da je do veridbe konačno došlo. I to u magičnom Portofinu.

Yes in Portofino

Kroz niz fotografija koje su podelili, Leonie Hanne i Alexander Galievsky pružili su svojim pratiocima uvid u sam momenat veridbe. Istovremeno, i trenutke koji su usledili nakon nje. Leonie je napisala kako je zahvalna što će Alexander zauvek biti pored nje, te da reč zauvek uz njega zvuči kao pravi raj. Sa druge strane, njen dugogodišnji partner Alexander je na svom Instagram nalogu napisao: Rekla je da. Jedva čekam da postaneš moja žena. 

Svoje oduševljenje su u komentarima izrazili brojni prijatelji ovog para, te pojedine poznate ličnosti i influenseri. Među njima su se, između ostalog, našle Tamara Kalinić, Jess Hunt, Xenia Tchoumitcheva, Veronica Ferraro, Tezza Barton, Monalisha Mahapatra i mnogi drugi. Pozitivnim reakcijama, njihovi pratioci potvrdili su da je kroz fotografije oličena njihova ljubav. Ujedno, Portofino se još jednom izdvojio kao idealna lokacija za veridbu. 

Na ovaj način, popularni par zvanično se pridružio grupaciji onih koji su nas ove godine obradovali radosnim vestima. Podsetimo, pre nekoliko meseci isto to učinili su poznata influenserka Lison Sebellin i njen partner. Stoga nam preostaje da u narednim mesecima iščekujemo objave i informacije koje se tiču detalja kada su u pitanju pripreme za venčanje. Naravno, sigurni smo da će ono biti podjednako magično koliko i veridba.

Foto: Instagram (@leoniehanne, @alex.galievsky)

Učitati još
Zatvori