Aire Webster: Kylie Jenner pokazala je prve fotografije sina
Aire Webster: Kylie Jenner pokazala je prve fotografije sina

Aire Webster: Kylie Jenner pokazala
je prve fotografije sina

Kylie Jenner živi život po sopstvenim pravilima. Iako se porodila pre skoro punih godinu dana, do sada se nije izjašnjavala o imenu svog sina, a do danas nismo znali ni kako izgleda.

Biti deo high profile porodice a uspevati da sačuvate privatnost u ovoj meri je zaista nauka, ali what Kylie wants – Kylie gets.

Iako je prvobitno Kylie svog sina (nedugo nakon rodjenja) nazvala Wolf, na društvenim mrežama se izjasnila da mu je ipak promenila ime, a ono je otkriveno juče, zajedno sa njegovim prvim fotografijama.

Aire Webster rodjen je 02.02.2022, i on je njeno drugo dęte są dugogodišnjim partnerom Travis Scott-om. Poslednjih nedelja se priča da su Kylie i poznati reper ponovo stavili tačku na svoju vezu, iako mu je ona bila najveća podrška tokom teškog perioda koji su ostavili iza sebe.

Bilo kako bilo, Aire je zvanično Instagram friendly, a u bliskoj budućnosti očekujemo još porodičnih fotografija. Znate kako ide – jednom kad nešto obelodanite, kreće serija fotografija koje su se mesecima skupljale u camera roll-u.

Aire
@kyliejenner
Aire
@kyliejenner

Verujemo da vam je svima poznata čuvana King Kylie era, a sada ispod fotografija na kojima je Aire članovi porodice ostavljaju komentare Young King. Jedna od najpraćenijih žena na svetu istakla je da želi da ima još dece, kao i da je uvek zamišljala velikobrojnu porodicu. U kom smeru će se odvijati njen porodični život ostaje nam da pratimo u narednim godinama.

Foto: Profimedia; Instagram

Učitati još
Zatvori