Koferi koji nas prate na svakom putovanju
Koferi koji nas prate na svakom putovanju

Koferi koji nas prate na svakom putovanju

Nakon što smo vam predložili low-cost letove u aprilured je da vam pomognemo da se spakujete. Kada su koferi u pitanju dva činioca su veoma bitna. Prvi je izdržljivost, a drugi izgled, jer ko još ne voli da putuje sa lepim koferom pored sebe? Ovih dana smo bili u potrazi za koferom koji će nas ove godine pratiti na svim destinacijama, pogotovo letnjim, a evo šta smo uspeli da izdvojimo. Jedan savet više bio bi da se ne oslonite samo na domaće tržište. Kupovina kofera je velika investicija, te smo vam u ovom predlogu izdvojili i brendove koje možete pronaći u zemljama Evrope i Amerike. Složićete se da je uvek dobra opcija vratiti se sa koferom više sa putovanja.

CALPAK

CALPAK je brend koji može da vam ponudi možda najveći izbor različitih dimenzija kofera. Oni koji imaju veću porodicu ili često putuju, verovatno imaju problem da pronađu odgovarajuću veličinu. Takođe, brend je veoma popularan i kod mlađih generacija zbog interesantnog dizajna. Dodatni aksesoari i organizatori za putovanja su još jedna stvar koju možete da pronađete na njihovom sajtu i potpuno se pripremite za put. Ukoliko spadate u avanturiste, predlažemo da pogledate i njihovu kolekciju putnih rančeva. Ovaj kalifornijski brend kofera prepoznatljiv je po elegantnom dizajnu i upečatljivim bojama što će vam pomoći da se istaknete na svakom aerodromu.

CALPAK
CALPAK

Monos

Jedan od popularnijih brendova na društvenim mrežama jeste Monos. Njihov dizajn je veoma sličan pristupu koji ima CALPAK ali za nijansu svedeniji. Monos brend je dostupan u Americi, Kanadi i Engleskoj te ukoliko imate priliku da putujete u neku od ovih zemalja, ne zaboravite da potražite i ovaj brend. Kao i CALPAK, i Monos ima veoma širok izbor aksesoara i dodatnh putnih torbi, ali i svoju liniju odeće za put. Ukoliko želite da putujete opremljeni ovim brendom od glave do pete, smatramo da ste na dobrom putu da zavladate avionskim pistama.

@monostravel
@monostravel
@monostravel

Heys

Brend sa dugom tradicijom, Heys, može biti odličan izbor za one koji vole vedriji dizajn i žele da i njihov kofer bude u tom duhu. Dostupni su u zemljama Amerike, Kanadi, Evropi a mogu se često pronaći i u našoj zemlji. Kako jedan njihov kofer i sami posedujemo, možemo slobodno otkriti da smo zadovoljni kvalitetom i izdržljivošću. Ono što je specifično kod kofera ovog brenda jeste to da sastavljeni od savitljivog materijala te ih je nemoguće bespovratno ulubiti. Ideja je da putujemo sa stilom i bezbedni, evo brenda koji bi mogao našu zamisao da pretoči u delo.

@heysluggage
Heys
@heysluggage

Samsonite

Brend koji definitivno možete kupiti i u našoj zemlji a koji slobodno može da parira ostalima koje smo spominjali. Uz zaista zavidan kvalitet, Samsonite je brend koji se izdvaja i po svojoj sigurnosti prtljaga koji su osigurani šifrovanim ključem. Ukoliko vam se prtljag izgubi, ne morate da brinete o tome da li će neko uspeti da dođe do vaših stvari. Sa druge strane, preporučujemo vam kupovinu njihovih mini kofera po kojima su prepoznatljivi. Idete negde na par dana? Zbog njihovih mini kofera zaista ćete se potruditi da se spakujete u jedan kofer.

@samsoniteusa
@samsoniteusa

Foto: Samsonite; Heys; Monos; CALPAK; Instagram: @samsoniteusa; @heysluggage; @monostravel; @calpak.

Učitati još
Zatvori