Kiara de.zen: Savršeni lokalni handmade komadi koji oplemenjuju svaki dom
Kiara de.zen: Savršeni lokalni handmade komadi koji oplemenjuju svaki dom

Kiara de.zen: Savršeni lokalni handmade
komadi koji oplemenjuju svaki dom

Ukoliko ste veliki ljubitelj dizajna enterijera, i razumete se u način izrade i poreklo materijala handmade nameštaja, predstavljamo vam Kiara de.zen brend. Njega je pokrenula Jasna Radoja, a svi komadi nameštaja, kao i aksesoari, delom su ručni rad. Njen asortiman se sa godinama širio, a na domaćem tržištu izdvojila se sa handmade tabureima koji sadrže reciklirani pamuk. Iako njeni komadi mogu krasiti enterijer, sve više se orijentiše na outdoor living, a dizajneri enterijera je obožavaju.

Na samom sajtu piše da je ovaj home decor brend orijentisan na outdoor delove životnog prostora, kao što su bašte, terase i prostor oko bazena. I pored toga, neki klijenti vrlo rado ove komade biraju za svoje dnevne sobe i radne prostore. Taburei nam dolaze u više dimenzija i boja, a mogu se koristiti i kao club stočići na koje možete odložiti stvari. Čar ovog brenda leži u simplifikaciji i dekoraciji životnog prostora, sa akcentom na spajanje sa prirodom. U izradi ovih komada barem jednim delom učestvuje ručni rad, a na njihovom instagram profilu otkrili smo i aksesoar.

U pitanju su končane torbe, kardigani i topovi. Dakle, osim dekorativnog nameštaja, asortiman se širi i na garderobu i aksesoar. Osim toga, srce su nam ukrali lazy bag-ovi koju mogu dobiti svog para – handmade radjene matching suncobrane!

Učitati još
Zatvori