Igramo lokalno: Tri brenda čije proizvode od keramike stavljamo na shopping listu
Igramo lokalno: Tri brenda čije proizvode od keramike stavljamo na shopping listu

Igramo lokalno: Tri brenda čije proizvode od keramike stavljamo na shopping listu

Da su keramika i proizvodi od keramike opšte prihvaćeni svedoči činjenica porasta broja brendova koji na našem tržištu ručno prave proizvode od keramike. To su najčešće dekorativni home elementi i nakit, ali neretko se mogu pronaći i drugi proizvodi. U našem slučaju, izdvojili smo tri mala handmade brenda koji prave unikatne komade različitih proizvoda od keramike, a koji su po našem mišljenju stilski drugačiji od svega što smo do sada imali prilike da vidimo.

anaesKeramik

Ovaj lokalni brend fokusira se na izradu proizvoda od keramike koji najčešće uključuju činije, šolje, elegantne tanjije, vaze za cveće, dekorativna postolja za biljke. Specifični su po svom svedenom i minimalnom dizajnu u kom se ističu detalji koji su veoma elegantni i svedeni. Kada je reč o anaesKeramik ručno rađenim komadima od keramike nemojte očekivati mnogo boja. Fokusirani su na zemljane tonove, što definitivno može odgovarati ljubiteljima zagasitih nijansi i tonova. Dizajn proizvoda je veoma moderan. Definitivno se uklapaju u svaki dom, ali i unose notu prirodnog i pomalo avangardnog.

teoramix ceramics

Jedan potpuno svež brend za izradu proizvoda od keramike. Ukoliko ste bili u potrazi za novim komadima i nešto drugačijem dizajnu od onoga na šta smo do sada navikli, evo predloga. Brend dolazi iz Novog Sada, a u svojoj ponudi najviše imaju vaze, ćupove, brojne linije ali i nakit u vidu minđuša. Fokus je takođe na komadima koji su jednostavni, elegantni, zemljanih boja i tonova. Keramika kojojm se teoramix ceramics brend koristi definitivno spada u jedne od lepših koje smo uspeli da vidimo. Detalji su ženstveni i nežni, te će vas sigurno navesti da ih poželite i u svom domu, ili na sebi.

Gemini Handmade Ceramics

Za sam kraj tu je brend Gemini Handmade Ceramics koji donosi potpuno novu percepciju proizvoda od keramike. Ovaj brend bira da se igra teksturama, oblicima, ali i da rizikuju kada je reč o praktičnosti. Ovo je definitivno brend koji zaslužuje svu pažnju kada je reč o domaćim handmade brendovima, a istu i dobija. Ukoliko i sami želite da naučite kako da se bavite keramikom, Gemini Handmace Ceramics nudi i časove za početnike. Za one koji žele da kupuju kod onih koji gaje dugu tradiciju i do sada čine proverenu adresu kada je reč o kvalitetu, evo predloga od strane naše redakcije. Keramika je uvek idealan način da opremite dom. Uz Gemini Handmade Ceramics ostajete u korak sa trendovima i dobijate jedinstven komad dekoracije u svom domu.

Učitati još
Zatvori