Lažna uzbuna? Kendall Jenner i Bad Bunny ipak proveli novogodišnju noć zajedno
Lažna uzbuna? Kendall Jenner i Bad Bunny ipak proveli novogodišnju noć zajedno

Lažna uzbuna? Kendall Jenner i Bad Bunny ipak proveli novogodišnju noć zajedno

Ne tako davno medijske spekulacije kretale su se u smeru raspadanja jednog od najpromišljenijih projekata Kris Jenner. Tačnije, njihovog rastajanja. Naime, danima unazad govorilo se da su Kendall Jenner i Bad Bunny raskinuli nakon višemesečne romanse i niza fotografija i snimaka na kojima izgleda kao da se baš dobro provode. Ipak, postoje naznake da se njihova romansa nastavila – i to na Barbadosu.

Razlozi raskida nisu bili poznati, a pojedine insajderske priče govorile su da su jednostavno oboje imali previše obaveza. Fast forward, Kendall Jenner provela je novogodišnju noć sa brojnim prijateljima, a među njima su i Hailey i Justin Bieber. Na jednom od snimaka vatrometa čulo se da neko izgovara Feliz Año Nuevo, što na španskom znači Srećna Nova godina, te su fanovi odmah naslutili da je reč o Bad Bunnyju.

First look

Iako smo na samom početku njihove romanse negodovali ovaj spoj, nakon kratkog vremena postali smo svojevrsni fanovi pogotovo kad je reč o njihovom modnom izrazu. Reklo bi se i da nismo jedini, te da je kreativni direktor modne kuće Gucci, Sabato de Sarno, uvideo moć njihove pojave i rekreirao paparaco fotografije Bechkamovih.

Prve znake ove romanse detektovali smo još u februaru nakon double datea sa Hailey i Justinom Bieberom, a neposredno nakon toga imali smo priliku da vidimo i njihove prve zajedničke fotografije koje su postale neizostavni element pop kulture. Ipak, poslednje pojavljivanje u javnosti dogodilo se u oktobru nakon Saturday Night Live epizode u kojoj smo imali priliku da vidimo Bad Bunnyja u dvostrukoj ulozi – hosta i muzičkog izvođača.

kendall

Gucci by Sabato de Sarno

Reklo bi se da je raskid zvaničan, a mi se u to ime podsećamo jedne od najboljih modnih kampanja. Sabato de Sarno je savladao marketinške trikove Kris Jenner, a uveliko smo postavili tezu: Kris Jenner works hard, but Sabato de Sarno works harder.

Kendall Jenner i Bad Bunny bili su lica nove Gucci Valigeria kampanje u kojoj su se pojavili kultni komadi iz Gucci Savoy kolekcije prožeti prepoznatljivim GG monogramom.

Foto: Profimedia, Instagram (@gucci)

Učitati još
Zatvori