Posebna Journal večera održana u kultnom beogradskom restoranu Cveće Zla
Posebna Journal večera održana u kultnom beogradskom restoranu Cveće Zla

Posebna Journal večera održana u kultnom
beogradskom restoranu Cveće Zla

U pripremama za naš prvi rođendanski Journal Party powered by Aura, želeli smo da svaki detalj prenese ono što je Journal postao za prvih godinu dana koliko postojimo. Odabir pozornice na kojoj će se odvijati proslava tako značajnog datuma u našem kalendaru bio je posebno važan, kako bismo naše drage goste, prijatelje i partnere ugostili na najbolji mogući način. Hotel Indigo Belgrade i restoran Cveće Zla upravo su ono što smo tražili – jedinstven ambijent osvojio nas je na prvu, zbog čega smo znali da će ovo biti događaj koji će se dugo pamtiti.

Dok se na terasi odvijao pravi muzički spektakl, u kultnom beogradskom restoranu Cveće Zla služio se niz gastronomskih specijaliteta tokom ekskluzivne i veoma posebne Journal večere. 

Poseban Cveće Zla x Journal meni

Za ekskluzivnu Journal večeru povodom našeg prvog rođendana, restoran Cveće Zla kreirao je poseban meni različitih specijaliteta u kojima su gosti uživali. Nakon ukusnog finger food-a koji je podrazumevao grisine sa pršutom, lizalice od parmezana i selekciju maslina sa Sicilije i Sardinije, usledilo je više sledova jela sa menija kreiranog posebno za ovu priliku.

Jela kao što su tartar biftek, cvekla i pekorino, burek i mortadela, grilovana špargla i parmezan, melanzana, grilovana tuna i povrće, ručno rađena kobasica sa montasio sirom i domaćim burekom, kao i ćureći file i špargla, bili su upareni čeri i parmezan salatom i salatom od rukole i kozijeg sira prelivena sirćetom od malina.

Vreme za aperitiv

Pored dobre hrane, naravno, piće takođe nije izostalo sa ove ekskluzivne večere. Za šankom su se pripremala popularna pića poput Jack Daniels viskija, ali i Jack Coke koktela, te Aperol Spritza i Bulldog gina. Osim toga, gosti su uživali i u Finlandia vodki, vinima iz vinarije Tikveš, ali i premium Baraba rakijama – šljivovici i viljamovki, premium likeru od višnje iz Podruma Palić, kao i njihovom Gorshtak pelinkovcu. Gosti su takođe mogli da uživaju u letnjem, voćnom ukusu Somersby cidera, dok su se za osveženje pobrinuli Bioxigen voda, kao Cedevita sa nova tri ukusa.

Zvezda večeri

Osim neverovatnih jela i napitaka u kojima su prisutni uživali, spotlight bio je rezervisan za novi Aura Absolute Matte tečni ruž. Jedan od najpopularnijih Aurinih proizvoda koji smo koristili godinama unazad, sada se vratio u svom novom obliku i sa unapređenom formulacijom koja garantuje još dugotrajniji efekat uz laganu teksturu koja je gotovo neprimetna tokom nošenja.

Gosti su imali prilike da isprobaju nove nijanse ovog tečnog ruža, a nakon toga je usledilo neizostavno fotkanje u posebnom Aura party lounge-u.

Leave a note

Nakon što su se upoznali sa novim Aura Absolute Matte tečnim ružom, gosti posebne Journal večere imali su prilike da  Aurinim proizvodima ostavljaju poruke na ogledalima restorana Cveće Zla. Inspirativne poruke poput Sve ste prelepe i Nasmej se, prelepa si ubrzo su prekrila ogledala u ženskom toaletu, još jednom pokazujući da su lepota i ljubav dva pojma koja idu ruku pod ruku i koja su nepresušna inspiracija.

Intimna atmosfera

Dok su muzički nastupi na terasi okupili ljubitelje muzike i plesa, unutar restorana Cveće Zla vladala je nešto intimnija atmosfera. Nakon posebne večere, druženje u kultnom beogradskom restoranu nastavilo se do kasno u noć, a muzike i zabave svakako ni u ovom delu Journal Party-ja nije izostalo.

Na kraju, veliko hvala želimo da uputimo svim sponzorima i saradnicima koji su pomogli u realizaciji prvog Journal Party-ja: Aura, HONOR, Vichy, Keune, Batiste, Dijamant, Grand kafa, Cedevita, BIG Fashion, Epson, JYSK, Podrum Palić, Vinarija Tikveš, Bulldog gin, Jack Daniels, Aperol Spritz, Finlandia vodka, Somersby, Tintolino.

Zahvaljujemo agenciji Alert i S&Friends  na organizaciji prvog u nizu Journal Party-ja.

Zahvaljujemo svim sponzorima i saradnicima koji su omogućili realizaciju Journal Goody Bag-a: Aura, Vichy, Cedevita, Grand kafa, Keune, Podrum Palić, Batiste, Dijamant.

Pogledajte ko je posetio prvi rođendanski Journal Party powered by Aura.

Doživite atmosferu sa prvog Journal Party-ja powered by Aura.

Pogledajte kako je izgledao i muzički spektakl za pamćenje.

Foto: Monika Pavlović, Dragan Mujan, Stefana Mijatović
Kreativna agencija i produkcija: Alert i S&Friends
Kreativni producent: Ljubomir Dorontić

Učitati još
Zatvori