Muzički spektakl na prvom Journal Party-ju: Pogledajte ko je nastupao
Muzički spektakl na prvom Journal Party-ju: Pogledajte ko je nastupao

Muzički spektakl na prvom Journal
Party-ju: Pogledajte ko je nastupao

Sinoć je održan prvi rođendanski Journal Party powered by Aura, a mi još uvek pevušimo i prelistavamo sve nezaboravne trenutke. Kako je za nama uspešna godina u kojoj je Journal postao jedan od najčitanijih lifestyle portala, želeli smo da obeležimo ovaj važan datum i značajna postignuća sa ljudima koji su nam pomogli da izgradimo našu tradiciju. Zato smo okupili drage prijatelje, saradnike i partnere u magičnim prostorijama Hotela Indigo Belgrade i restorana Cveće Zla, gde smo uživali u prvom u nizu spektakularnih događaja.

(Muzičko) veče za pamćenje

Već po dolasku zvanica, znali smo da nas čeka nezaboravno i uzbudljivo veče. Nakon što su se uslikali na photowall-u powered by Aura, red je došao na zagrevanje uz welcome drinks naših partnera. Na meniju su se našli Aura signature koktel, Aperol Spritz, Bulldog gin, Jack Daniels i Jack Coke koktel, kao i Baraba rakija i odabrana Tikveš vina i Finlandia vodka. Uz taktove koje je birala DJ Nada Dimitrijević zaplesali smo vrlo brzo.

Journal Srbija party
Journal Srbija party

Nakon toga je na binu stupio Fantom, koji je svojom plejlistom raspevao gotovo sve zvanice. Sledile su, jedna za drugom, čuvene pesme poput SanjamOko moje sanjivo, Dženi – i mnoge druge.

A onda je, na oduševljenje svih prisutnih, na binu izašao Vlado Georgiev – regionalna zvezda čije pesme uvek podignu atmosferu.

Journal Srbija party

Vlado Georgiev oduševio sve pristune

Znali smo da će Vlado Georgiev načiniti pravi spektakl od našeg party-ja, međutim nismo ni mogli da slutimo energiju koja se prolamala balkonom Hotela Indigo Belgrade već sa taktovima prvih pesama. Tokom jednoipočasovnog nastupa, Vlado je nizao sve velike hitove – a publika je uglas pratila svaki stih. Pomalo neočekivano, nastup je otvorio pesmom Reci ne ili da. Nakon uvodnih balada, setlistom su se nastavile pesme uz koje smo se svi rasplesali i podsetili se popularnih numera uz koje smo uživali do samog kraja. Pročuli su se hitovi ranih 2000-ih, poput Zbogom ljubavi, Reci mi da znam i svima najdraže – Anđele.

Bezvremenski hitovi

Smenjivali su se zatim i hitovi novijeg datuma, kao što su Hej ti Djevojka za dva minuta, koju je Vlado i odsvirao na klaviru. Publika je sve vreme uživala i igrala u ritmu popularnih pesama, što se najbolje vidi po osmesima svih prisutnih. Iva Radić pridružila se Vladu na bini, pa zajedno sa glumicom Milenom Radulović otpevala pokoji stih što je dodatno oduševilo publiku.

Journal Srbija party
Journal Srbija party
Journal Srbija party
Journal Srbija party
Journal Srbija party
Journal Srbija party
Journal Srbija party
Journal Srbija party
Journal Srbija party
Journal Srbija party
Journal Srbija party
Journal Srbija party
Journal Srbija party

Energičnim nastupom koji je trajao do ponoći, Vlado Georgiev pokazao je zašto važi za jednog od najomiljenijih izvođača na našim prostorima. Tako je, zajedno sa DJ Nadom i Fantomom, učinio naš prvi Journal Party posebnim i jedinstvenom večeri koja će uvek imati istaknuto mestu u istoriji našeg portala.

Na kraju, veliko hvala želimo da uputimo svim sponzorima i saradnicima koji su pomogli u realizaciji prvog Journal Party-ja: Aura, HONOR, Vichy, Keune, Batiste, Dijamant, Grand kafa, Cedevita, BIG Fashion, Epson, JYSK, Podrum Palić, Vinarija Tikveš, Bulldog gin, Jack Daniels, Aperol Spritz, Finlandia vodka, Somersby, Tintolino.

Zahvaljujemo agencijama Alert i S&Friends na organizaciji prvog u nizu Journal Party-ja.

Zahvaljujemo svim sponzorima i saradnicima koji su omogućili realizaciju Journal Goody Bag-a: Aura, Vichy, Cedevita, Grand kafa, Keune, Podrum Palić, Batiste, Dijamant.

Pogledajte ko je posetio prvi rođendanski Journal Party powered by Aura.

Doživite atmosferu sa prvog Journal Party-ja powered by Aura.

Sprovodimo vas kroz enterijer restorana Cveće Zla na našem prvom Journal Party-ju powered by Aura.

Zavirite u naš prvi Goody Bag sa poklonima.

Saznajte ko je beauty zvezda Journal Party-ja powered by Aura.

Foto: Jakov Simić, Goran Srdanov, Dalibor Danilović, Monika Pavlović
Kreativna agencija i produkcija: Alert i S&Friends
Kreativni producent: Ljubomir Dorontić

Učitati još
Zatvori