Journal radar: Brend parfema koji nas osvaja pristupom
Journal radar: Brend parfema koji nas osvaja pristupom

Journal radar: Brend parfema koji
nas osvaja pristupom

U srcu Londona, kreativno partnerstvo dizajnera Austina Mora i Elize Dabron dalo je život Moro Dabron brendu ambijentalnih mirisa. Očaravajućem poduhvatu koji besprekorno plete njihovu ljubav prema romantičnim enterijerima, mirisnim vrtovima i deljenom estetskom vizijom. Od osnivanja njihovog brenda i saradnje 2020. godine, Moro Dabron posvećen je umetnosti mirisa, stvarajući kolekciju parfema i posuđa za sveće koje utelovljuju toplotu, pozivaju na introspekciju i slave delikatnu lepotu prirodnog sveta.

Svaki miris koji je kuriran od strane Moro Dabron je svedočanstvo njihove posvećenosti jedinstvenosti i inkluzivnosti, sa mirisima koji harmonično mešaju mošusne podtonove sa suptilnim naznakama prirode. Izvan tradicionalnih granica polova, njihovi mirisi su dizajnirani da dopru do pojedinca koji traži senzorno iskustvo koje prevazilazi konvencionalna očekivanja.

Jedinstven pristup

Inspirisani nasleđem poznate britanske dizajnerke cvetnih buketa Constance Spry, Moro Dabron odaje počast njenom jedinstvenom radu sa skulpturalnim posudama i cvetnim aranžmanima u Fulham Pottery tokom 1930-ih. Par je kreirao i posude za sveće sa dve ručke koje su spoj tradicije i inovacije. Pažljivo izliveni, glazirani i pečeni u engleskoj keramici. Zanatsvo ne samo da izražava asketizam, već i inkorporira promišljeni proces regeneracije – svaka posuda, nakon što se otopi mirisni vosak, transformiše se u dragocenu uspomenu, posudu za cvetne stabljike koja oživljava njenu izdržljivu estetiku.

Spoj svetla i mirisa

 

Moro Dabron crpi uticaje iz oba stvaralačka domena, odražavajući posvećenost prema istoriji i klasičnih ideja i pažljivog umetničkog rada. Njihovi proizvodi su proslava pažljivog zanatsva.Ppodsećajući svakodnevno na minimalnu estetiku i visok kvalitet. Britanski brend uzdiže miris na filozofski i meditativni doživljaj. Pozivajući kupce da se urone u lepotu njihovih kreacija i uživaju u suštini pažljivo osmišljenog putovanja kroz svet atmosfere. Svetla i mirisa.

Instagram: @moro_dabron

Učitati još
Zatvori