Jason Statham i Rosie Huntington – Whiteley vode nas na putovanje kroz Italiju
Jason Statham i Rosie Huntington – Whiteley vode nas na putovanje kroz Italiju

Jason Statham i Rosie Huntington – Whiteley vode nas na putovanje kroz Italiju

Poznati parovi retko kad nađu vremena za putovanja zbog gustih rasporeda i poslovnih obaveza, sve dok jednog momenta ne reše da život ne sme da trpi posla. Nakon dvoje dece, par blokbaster filmova i vođenja mega uspešnog beauty brenda Rose INC par je rešio da odputuje u Italiju na romantični getaway. Jason Statham i Rosie Huntington – Whiteley nas virtuelno vode kroz najlepše predele Italije.

putovanje kroz italiju

From Umbria with love

Centralni deo Italije koji se graniči sa Toskanom uvek je poželjna destinacija za parove, a predeli i priroda u ovo doba godine idealan su lanscape za putovanje u kojem želite da se isključite i konektujete sa okruženjem.

Jason i Rosie obišli su old school hotele, vrhunske restorane i stigli su i na časove jahanja – talk about the perfect italian vacation. Po slikama možemo zaključiti da je par dosta vremena proveo u prirodida su bili fokusirani jedno na drugo kao i na mindfulness tehnike i meditaciju te je ovo putovanje poslužilo kao svojevrsni reset.

Ono što smo takođe primetili je i to da Jason zapravo zaslužuje „husband of the year“ nagradu, kako je svoju suprugu uslikao na svakoj destinaciji iz više uglova – uz činjenicu da se na svakoj vidi i ceo autfit.

putovanje kroz italiju

Spring break for adults

Ako na bucket listi imate centralnu Italiju, april i maj su idealni meseci za putovanje kroz ove predele. Toskana i Umbrija su leti poznate po veoma visokim temperaturama pa je ovaj prelazni period idealan za roadtrip kroz ove krajeve.

Postoje čak i opcije da budete smešteni u starim dvorcima, o hrani je suvišno govoriti a pejzaži kroz koje prolazite biće vam urezani u sećanje do kraja života. Takođe, ukoliko možete, putovanje kroz Italiju organizujte u svojoj režiji jer je sloboda kretanja dodatni užitak i možete da manipulišete rutom kako god želite. Bon viaggio.

Učitati još
Zatvori