Rihanna i Asap Rocky konačno objavili prve porodične fotografije – modne, naravno
Rihanna i Asap Rocky konačno objavili prve porodične fotografije – modne, naravno

Rihanna i Asap Rocky konačno objavili prve porodične fotografije – modne, naravno

Veoma buran period za omiljeni holivudski par. Prošlo je nešto više od godinu dana nakon što se Rihanna ostvarila u ulozi majke, a 1. (ne 3.) avgusta na svet je donela još jednog dečaka. Od prvog dana se spekulisalo da je i njemu pripalo ime sa istim početnin slovom, te da će RZA i mlađi brat nositi iste inicijale. Iako smo vođeni pređašnjim iskustvom verovali da Rihanna i Asap Rocky neće objaviti ime drugog deteta any time soon, prevarili smo se!

 

Uoči prvog rođendana njihove prve bebe Rihanna i Asap Rocky otkrili su ime možda najstilizovanijeg dečaka u igri. Nakon spekulacija da se „beba Fenty“ zove Trouble, jer je Riri okačila njegovu fotografiju na kojoj nosi Fendi jaknu upravo sa velikim natpisom „Trouble“, Rihanna i Asap Rocky konačno su objavili – njihov dečak zove se RZA Athelston Mayers. Ime nam je odmah zazvučalo poznato, a Riri i Rocky potvrdili su naše sumnje. Dečak je dobio ime po jednom od osnivača rep grupe Wu-Tang Clan – Robert Fitzgerald Diggs poznatiji kao RZA.

A kako se zove njegov mlađi brat?

Kako pojedini izvori navode, ime novorođenog dečaka je Riot Rose Mayers. Da li vam i ovo zvuči poznato? Asap Rocky i Pharrell Williams imaju muzički projekat pod istim nazivom. Singl je izašao u julu ove godine, a iza produkcije stoje upravo Pharrell i Tyler, the Creator.

Never ending fashion era

Riri i Rocky izvršili su značajan uticaj ne samo u svetu muzike, već i unutar modne industrije. I nastavljaju to da čine. Naime, Rocky je nedavno ozvaničio modni status primivši nagradu Virgila Abloha, a Rihanna je konačno lansirala novu Fenty x Puma kolekciju. A, upravo su objavljene i prve porodične fotografije na kojim se vide i RZS i Riot. Naravno, u pitanju su modne fotografije iza kojh stoji genijalni celebrity fotograf Diggzy. Rihanna na fotografijama nosi Balenciaga panta-boots.

 

Foto: Instagram, Diggzy

Učitati još
Zatvori