Prostrana vila sa bazenom nadomak Beograda je pravi skriveni raj
Prostrana vila sa bazenom nadomak Beograda je pravi skriveni raj

Prostrana vila sa bazenom nadomak
Beograda je pravi skriveni raj

Na svega dvadesetpet minuta vožnje od Beograda, u mestu Karlovčić krije se prostrana vila sa bazenom, Villa Azul. Ukoliko ste u potrazi za kompleksom koji u svom sastavu sadrži dvorište sa zelenilom, baštu za odmor i više spavaćih soba, pronašli smo idealno mesto za vas. Potpuno moderno uređena, ova vila može da vam ponudi sve neophodne stvari za odmor. Ležaljke, suncobrane i outdoor nameštaj za veći broj ljudi, ali i igračke i pomagala za decu i najmlađe. Njena spoljanjost je definitivno ono što je ističe, te sa velikim bazenom dimenzija 11×5 možete da potpuno da iskoristite poslednje sunčane nedelje zajedno sa svojim prijateljima ili porodicom.

Ova vila može biti i odlično rešenje za one koji su u potrazi za smeštajem koji može da obezbedi i okupljanje većeg broja ljudi. Takođe, zbog svoje veličine i otvorenog prostora može biti odlično rešenje za snimanja, fotografisanja, ali i veću zabavu ukoliko ste trenutno u tom maniru.

Veliki kapacitet dvorišta

Ono što ovu vilu izdvaja od svih ostalih o kojima smo ranije imali prilike da pišemo, jeste definitivno njeno prostrano dvorište. Pored toga što možete zaista da se izolujete i odmorite u ovom kompleksu, imate opciju da okupite i veliki broj ljudi na jednom mestu. Velike dimenzije bazena su odličan način da se naprave tematske večeri ili događaji. Veliki proj ležaljki sa suncobranom mogu samo da garantuju da će svakome biti udobno i da će se osećati dobrodošlo. Takođe, na samom tremu dvorišta nalazi se i lepo uređeno mesto za odmor i sedenje. Moderan i elegantan nameštaj definitivno mogu biti u službi opuštanja i organizacije većeg ručka ili večere.

Ukoliko ste ipak raspoloženi da vreme provedete u uskom krugu porodice, prijatelja ili pak samostalno, Villa Azul definitivno može da posluži kao odlično rešenje za one koji vole porstan prostor. Okružena visokom ogradom, vila vam može ponuditi pravo parče raja u kom ste okruženi samo suncem, vodom i prirodom.

Elegantna unutrašnjost

Unutrašnjost ovog smeštaja uređena je poslednjim trendovima u enterijeru. Veoma prijatna i prostrana, pružiće vam odličan ambijent za odmor i u svojoj unutrašnjosti. Sadrži tri spavaće sobe, prostranu kuhinju sa trpezarijom, dnevnu sobu. Na spratu se nalazi još i izlaz na prostranu terasu koja gleda na čitavo dvorište. Kupatilo je potpuno premljeno te ne morate da vodite računa o stvarima za ličnu higijenu. Takođe, oni sa većom porodicom takođe mogu da se opuste i na put krenu sa najosnovnijim čičnim stvarima. Villa Azul je definitivno mesto koje, pored dosta kapaciteta poseduje i dosta komfora. Vlasnici ovog smeštaja vodili su računa i o najmanjoj sitnici koja vam može olakšati boravak.

Učitati još
Zatvori