Baby news: Georgia May Jagger je trudna
Baby news: Georgia May Jagger je trudna

Baby news: Georgia May Jagger je trudna

Journal tim je uvek na visini zadatka i trudi se da donese sve najsvežije vesti iz sveta poznatih. Nakon što smo ispratili veridbu nemačke influenserke Leonie Hanne i njenog dugogodišnjeg partnera, otkrili smo nove srećne vesti. Naime, saznali smo da je poznata manekenka, osnivačica brenda MAY Botanicals i ćerka legendarnog rokera Micka Jaggera, Georgia May Jagger trudna. Ona je podelila uzbudljive vesti da očekuje svoje prvo dete sa dečkom Cambryanom Sedlickom na svom Instagram profilu.

/ Georgia May Jagger & Cambryan Sedlick – brief history /

Georgia je srećne vesti objavila na društvenim mrežama, deleći dirljivu fotografiju na kojoj ponosno pokazuje trudnički stomak. Na slici, Georgia izgleda prelepo u casual odeći, sa nežnim osmehom na licu dok drži ruku na stomaku.

Cambryan, poznati skateboarder, našao se na fotografijama koje je podelila Georgia, takođe pokazujući svoj trudnički stomak. Vest o trudnoći izazvala je talas oduševljenja među obožavaocima i prijateljima para, koji su ih zatrpali čestitkama i lepim željama. Georgia i Cambryan su u vezi nešto više od dve godine, a svoju vezu su na početku držali u tajnosti i daleko od očiju javnosti. Georgia ima uspešnu karijeru kao model, sarađujući sa brojnim prestižnim brendovima i časopisima.

Georgia je nekoliko puta istakla u medijima kako je njen život prirodno vezan za svet skateboardinga i kako je oduvek privlačila ulična kultura i muzika. Iako je Georgia ćerka poznatog muzičara, oduvek se trudila da svoj život drži podalje od očiju javnosti i da ide svojim putem. Tako je i osnovala svoju liniju cruelty-free organske kozmetike MAY Botanicals. Takođe je suvlasnica kompanije koja se bavi farbama za kosu, takođe veganske i cruelty-free, pod nazivom BLEACH.

Nema sumnje da će ova nova životna uloga doneti dodatnu radost u njihov zajednički život. Fanovi sada sa nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj događaja i nove fotografije buduće mame, dok se par priprema za dolazak prinove.

Foto: Instagram: @georgiamayjagger

Učitati još
Zatvori