Valentina i karanfil definitivno je najsladje mesto u gradu
Valentina i karanfil definitivno je najsladje mesto u gradu

Valentina i karanfil definitivno je
najsladje mesto u gradu

Volite čokoladu? Volite lep ambijent za gustiranje čokolade* i čokoladnih napitaka? Morate već sutra otići na mesto koje nosi ime Valentina i karanfil. Pored sjajnog enterijera i dobre usluge, ovde možete kupiti egzotične čokolade iz Belgije, Meksika, SAD i Madagaskara.

*naš omiljeni proizvod je srce od rubi čokolade

Cafe choco bar Valentina i karanfil nalazi se u srcu Dorćola, u ulici Gospodar Jevremova 6. Ovo je jedan od onih lokala koji čine Beograd Beogradom. Lokalno cool mesto na kojem rade kreativni ljudi sa sjajnim idejama.

U njemu možete naći veliki broj čokolada, neke su sezonski prozivodi, a neke su tu cele godine. Ako volite čokoladne napitke, a leto je, oni su toplu čokoladu zamenili hladnom. Sa letnjeg menija izdvajamo:

  • hladna veganska mlečna čokolada sa kokosom
  • hladna mlečna čokolada sa šotom espresa
  • hladna rubi čokolada sa Malibu rumom
Valentina I Karanfil
@valentinaikaranfil
Valentina I karanfil
@valentinaikaranfil
@valentinaikaranfil

Slatkiši

Home made Valentina i karanfil čokolade su ono što kupce iznova vraća na ovo mesto. Dok pišemo ovaj tekst, imamo neopisivi crave za slanim, hrskavim grisinama prelivenim Rubi čokoladom. Insajderi nam kažu da moramo probati praline od crne čokolade punjene karamelom od banane, a ko smo mi da ih ne poslušamo? Takodje, uz svaku kafu ovde, red je da se proba po jedan mini slatkiš. A red je red.

@valentinaikaranfil
@valentinaikaranfil
@valentinaikaranfil
@petarmitrovic
@valentinaikaranfil
@valentinaikaranfil

Choco bar Valentina i karanfil nedavno je organizovao jedan event humanitarnog karaktera. Naime, održana je izložba Chocolate gde su se prodavali uramljeni printovi, a sav prihod je otišao u humanitarne svrhe. Ako nas pitate, definitivno jedan veliki plus i dodatan razlog da posetite ovo mesto, iako je izložba završena.

Učitati još
Zatvori