Ukusne i drugačije: Pronašli smo torte za svaku priliku
Ukusne i drugačije: Pronašli smo torte za svaku priliku

Ukusne i drugačije: Pronašli smo
torte za svaku priliku

U životu svakoga od nas postoje prilike kojima se najviše radujemo kao što su to rođendani najbližih, rođenje deteta, venčanja i ostali događaji koje se trudimo da pamtimo zauvek.

Trenutno mnogi od nas očekuju Dan zaljubljenih, a neretko je ovaj praznik i onaj u kom uživaju i oni koji su solo praveći raznorazne Anti Dan zaljubljenih događaje.

Bez obzira da li je povod za naručivanje torte Dan zaljubljenih ili neka druga lepa prilika u vašem životu, Journal donosi predlog domaćih brendova čije smo torte i sami imali prilike da naručimo i probamo. Izdvojili smo po nešto za svakoga, a ono što je bila naša glavna zvezda vodilja jeste ukus i kvalitet, ali i moderan izgled.

Detalji koji puno znače

Torta Ivanjica poznata je po tome što može da napravi sve što zamislite. Ono što nam se posebno dopalo kod njih jeste to što su njihove torte ukrašene na potpuno drugačiji način sa sitnim dekorativnim elementima koji potpuno podižu izgled njihovih poslastica.

U opisu njihovog Instagram profila stoji interesantan opis: Zamisli tortu, pa želju.

Mislimo da je ovo savršen savet, a ukoliko se nakon fotografija njihovih proizvoda dodatno zainteresujete za njih, celokupnu ponudu njihovih torti možete pogledati na sajtu.

Torta Ivanjica takođe priprema i sitne kolače, te ukoliko vam se bliži neka veća proslava, možete na jednom mestu pronaći svoje slatko posluženje.

Povodom Dana zaljubljenih na njihovom sajtu su aktivni popusti od 25% i 15% na određene vrste torti.

Potpuno prirodno i zdravo

Za one koji vode računa o ishrani otkrivamo domaći brend za izradu torti koji svoje poslastice priprema bez brašna, glutena i jaja. Možemo da vam potvrdimo da su njihovi kolači podjednako ukusni kao i oni tradicionalni, a način na koji ukrašavaju svoje poslastice je specifičan i sveden.

Sa zdravim detaljima za ukrašavanje, ovaj brend zaista opravdava svoj opis sa 100% prirodnim i zdravim kolačima. Ukoliko imate goste koji su vegetarijanci, ili su na posebnom režimu ishrane, potrudite se da ne ostanu bez dezerta.

Raw cakes brend ima opciju dostave na teritoriji Beograda, te ukoliko ste zainteresovani za njihove proizvode možete ih kontaktirati putem njihovog Instagram profila.

Na domaći način

Ukoliko ste ljubitelj pravih domaćih kolača, vreme je da vam predložimo gde možete pronaći poslastice koje će zadovoljiti i vas same i sve vaše goste.

Ako zamišljate poručivanje poslastica koje će samim svojim izgledom i punoćom izmamiti osmeh na lice svih prisutnih, Madame vanille neka bude vaša sledeća adresa.

Celokupnu ponudu možete pogledati na njihovom sajtu, a mi smo se potrudili da vam dočaramo izgled i kvalitet putem fotografija koje smo uspeli da pronađemo. Dobro poznati recepti i ukusi torti i kolača sa kojima ne možete da pogrešite, mogu biti pravi izbor.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori