Moćan zalogaj svakodnevne trenutke pretvara u one koje ćemo još dugo pamtiti
Moćan zalogaj svakodnevne trenutke pretvara u one koje ćemo još dugo pamtiti

Moćan zalogaj svakodnevne trenutke pretvara u
one koje ćemo još dugo pamtiti

Brojimo još sitno do najuzbudljivijeg perioda u godini, do prazničnog razdoblja; Nove godine, Božića, ali i preostalih, gotovo jednako uzbudljivih dana punih događanja. Svečane večere i zabave, druženja s kolegama, prijateljima i porodicom, ali i trenuci samo za sebe, ovih će dana posebno dobiti na važnosti.

 

Pitanje koje si svake godine u ovo doba postavljamo jeste kako svim malim, svakodnevnim trenucima dati na vrednosti – šta treba da učinimo kako bi postali oni slatki trenuci koje još dugo čuvamo u sećanju?

Iako ne postoji tačan i univerzalan odgovor, ono što možemo i volimo da učinimo, pogotovo u prazničnom periodu, jeste darivanje. Pritom ne mislimo samo na velike poklone pod jelkom, već i na spontane poklone, na iznenađenja kojima obradujemo najbliže. Ali, i sebe same.

Trenuci ultimativne sreće kojih želimo da se sećamo

Topao porodični dom za praznike postaje još topliji, uspomene naviru jače, a raste i nostalgija za bezbrižnim danima. Baš zato ove godine sa sobom želimo da ponesemo ono najbolje – novu uspomenu na sve te male trenutke kojih se rado prisećamo.

Stvorene za beskompromisan užitak, Bajadera praline od najfinijeg lešnika i badem nugata svakim zalogajem na nepca donose bogate ukuse te nežne, svilenkaste teksture. Profinjena, svečana i elegantna pakovanja, ali i pojedini omot svake praline, Bajaderu čine idealnim prazničnim poklonom.

Samo jedan moćan zalogaj svakodnevne trenutke pretvara u one koje ćemo još dugo pamtiti.

Kao što nas Bajadera snažno i nostalgično vraća u najlepše prošle trenutke, ima moć i nove, nadolazeće trenutke učiniti onima za pamćenje.

Darujmo druge, ali počastimo i sebe

Uprkos tajnom receptu, svima su nam dobro poznati ukusi Bajadere koji uz sebe vežu i ponos, zahvalnost i slatko iščekivanje. Nadolazeći dani idealna su prilika da se podsetimo ko su ljudi koji naše dane čine vedrima, koji u naše živote unose iskru i sjaj. Da sami osvestimo koliko smo sretni i zahvalni na njima te da im od sada na dalje, kroz male znakove pažnje to jasno poručujemo. Naravno, ne samo u prazničnom periodu – jer svi dani mogu biti sjajni, ispunjeni i srećni, ne samo praznici!

Ove godine uz svoje najbliže, odlučili smo napokon pronaći vreme za sebe, nagraditi se i počastiti, proslaviti sami sebe. Otvaranjem svakog zlatnog omota jedan smo korak bliže novim iskustvima, novim trenucima i novim uspomenama koje trajno ostaju s nama.

Foto: Sanja Jagatić

Model: Hana Matija

Frizura: Salon Teuta

Make up: Sonjche

Styling: Mateja Sučević

Kreativno vodstvo: Mateja Sučević

Posebno hvala Velvetu na ustupljenoj lokaciji.

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori