Jedna od omiljenih coffee destinacija [ Кафетерија ] sada u ponudi ima i sladoled
Jedna od omiljenih coffee destinacija [ Кафетерија ] sada u ponudi ima i sladoled

Jedna od omiljenih coffee destinacija [ Кафетерија ] sada u ponudi ima i sladoled

Omiljena sezona svih ljubitelja nešto viših temperatura uveliko je počela, a sa njom je stigla i dominacija gastro favorita – sladoleda. Nakon što smo na PIETRA Terrazzi uz jedan od najlepših pogleda kao specijalitet dana izabrali picu, wine o’clock prepisali VERA Cafe-u, a desert SLOJ bistrou, znali smo da je vreme za omiljeno letnje osveženje. Za poslasticu koja kombinacijom osvežavajućih ali i slatkih ukusa, svojom ledenom teksturom hladi vrele letnje dane.

Ako se pitate gde na sladoled ovog leta, odgovor bio bi – Кафетерија. Jedna od naših omiljenih coffee destinacija, koja dominantno vlada beogradskom gastro scenom, sada u ponudi ima i sladoled. I poručuje da on predstavlja oličenje kremaste teksture. Stoga, donosimo sve o novitetu koji smo dugo priželjkivali.

/ Кафетерија /


Кафетерија predstavlja, sada već, popularni lanac ugostiteljskih objekata u Beogradu. Pored toga što u ponudi ima jednu od najboljih kafa u gradu, koju samostalno prži, pomenuta gastro senzacija kontinuirano unapređuje svoj meni. Prvo su to bili deserti, glavna jela, doručak, zatim brunch a sada i sladoled. Кафетерија koja je na svom početku sve karte otvorila kafi, sada poseduje raznoliku ponudu namenjenu doručku, ručku a i večeri.

Kafa za poneti, jedna od najboljih matcha kafa u gradu, fantastična kuhinja kao i autentičan, ali na svakoj lokaciji dosledan, ambijent čine obeležja ove gastro oaze.

/ Kremi /


Ako ste verni poznavalac Кафетеријиних deserta, znate da je jedan od best seller-a definitivno pita sa jabukama, koja pored kremastih ukusa nudi i sladoled od vanile. Ukoliko ste bili ljubitelj pomenute poslastice, novitet je da ćete baš uz ovu pitu od sada dobijati i sladoled pod Кафетеријиним potpisom.

Kao inovaciju povodom zvaničnog početka letnje sezone, Кафетерија nas je obradovala Kremi sladoledom. Šest neodoljivih ukusa prezentovanih u čašici, pravljeni su bez glutena i jaja. Uz prisustvo totalno vegan opcija. Glavna karakteristika ovog sladoleda je to što je i više nego kremast. A možete ga probati na čak dve lokacije u Beogradu. Uključujući Кафетерију na Beogradu na vodi i onu u Kralja Petra.

Foto: Instagram /@kafeterijabg/

Učitati još
Zatvori