Gift guide: Obradujete ljubitelje gastronomije
Gift guide: Obradujete ljubitelje gastronomije

Gift guide: Obradujete
ljubitelje gastronomije

Koji god da je povod u pitanju, potražnja za savršenim poklonom koji će svaka foodie osoba obožavati je ekstremno težak. Razloga je više. Prvi može biti taj da niste tačno sigurni u kom restoranu osoba kojoj planirate poklon voli da večera, ili pak ne znate koje su joj omiljene namirnice kako biste sami spremili nešto. Takođe, teško je ispratiti kakvu vrstu hrane osoba preferira, da li voli da je sprema, i u čemu zapravo najviše uživa. Ukoliko nas pitate, ljubiteljima gastronomije je možda najteže pronaći idealan poklon. No, mi smo ipak za potrebe ovog teksta napravili mini istraživanje. Pitali smo naše foodie prijatelje koji su to idealni pokloni za njih, na vreme, pre nego što dođe do povoda za kupovinu. U nastavku saznajte šta su izdvojili.

Kompletna usmena biografija, Anthony Bourdain

Ovo je definitivno stvar koja je bila prvi odgovor svih. Nakon samoubistva najveće TV kulinarske zvezde Anthony Bourdaina javnost je dugo čekala na njegovu kopletnu biografiju. Kompletnu knjigu smo već imali prilike da prelistamo, a ukoliko tražite savršen poklon za ljubitelje kulinastva, proverite da li se ova knjiga nalazi na njihovim policama i preduhitrite ih u kupovini.

Otkrijte im Zara Home recepte i poklonite set za ručavanje

Da li ste znali da Zara Home na svom sajtu u odeljku RECEPTI objavljuje interesantne recepte pripremljene, naravno, njihovim dekorativnim i kuhinjskim elementima. Definitivno savetujemo da im otkrijete ovu novinu i uz nju poklonite Zara Home Gift card ili ono što znate da im je potrebno u kuhinji. Svakom ljubitelju kulinarstva nedostaje novih recepata ali i kuhinjskih elemenata, a vi na ovaj način rešavate oba.

 

Društvena igra

Želite da iznenadite osobu koja obožava kuhinju a ujedno i društvo? Ima li boljeg načina za to od društvene igre u kojoj je cilj da se napravi najbolja kombinacija za suši. SUSHI GO je samo naš predlog, društvenih igara na temu hrane je mnogo. Takođe, kada bliskoj osobi kupujete društvenu igru kupujete je ujedno i sebi. Ukoliko nas pitate, ovo je idealan poklon.

Komad odeće sa njihovom omiljenom hranom na sebi

Svaki foodie voli da ističe svoju omiljenu hranu. Ukoliko je ljubitelj sladoleda, to ćete znati. Ako se pak hrani zdravo i to ćete odmah znati. Najlepši poklon za njih definitivno može biti komad odeće sa njihovom omiljenom namirnicom ili jelom. Ono što je sjajna vest jeste da će domaći brend oza izradu i dizajn odeće MATES svoju novu kolekiciju upravo posvetio food elementima. Mi vam savetujemo da odmah pogledate njihovu ponudu, a kasnije nam možete zahvaliti na predlogu.

 

Foto: Instagram; Vulkan; Zara Home; Mascom

Učitati još
Zatvori