Food blogeri od kojih prepisujemo recepte
Food blogeri od kojih prepisujemo recepte

Food blogeri od kojih prepisujemo recepte

Da je Instagram za mnoge najveći, pa možda i jedini izvor inspiracije, odavno je prihvaćeno. I sami spadamo u grupu savremenika koji informacije prvo pronalaze na internetu i putem aplikacija. Kada je reč o kulinarstvu sadržaja je mnogo, a njega neretko treba i razabrati. To smo mi u ovom tekstu uradili. Kao ljubielji gastro blogova i blogera, pomnim praćenjem određenih ličnosti iz ovog domena, odabrali smo svoje favorite.

Ashely Alexander

Blogerka iz Melburna pokazaće vam kako da se vratite tradicionalnim receptima, kolačima, kompotima, zdravim obrocima koji uključuju dosta povrća i voća. Maher je i u dekoraciji stola, ali ume da iznenadi i svojim autorskim receptima. Definitivno će biti velika inspiracija onima koji su u potrazi za gastro savetima za veliku porodicu. Ukoliko ste za zdravo i tradicionalno, imamo predlog za vas.

Julia Sherman

Autorka, urednica i osnivač food Instagram naloga o salatama, novinar New York Times-a, definitivno blogerka sa dugačkim portfolijom. Svoj nalog počela je da gradi kao neko ko ima najbolje i inovativne recepte za razne vrste salata. Danas se to promenilo, te ukoliko znate dobro da pripremate morske plodove, Julia ima recepte za vas. Okrenite se mediteranskim receptima koju uključuju hobotnicu, ribu, školjke i tokom hladnijih dana kreirajte trpezu poput onih sa najlepših destinacija.

Issy Croker

Issy Croker je blogerka iz Londona koja se proslavila tako što je fotografisala food setove drugih food blogera i objavljivala ih na svoj Instagram nalog. Ubrzo postala je prepoznatljiva po svom jedinstvenom stilu koji zaista hranu reprezentuje na takav način, da biste uradili sve da je isprobate. Definitivno na njenom nalogu možete otkriti veliki broj gastronoma i blogera, a i inspirisati se na stotinu načina kada je njen profil u pitanju.

 

Giulia Scarpaleggia

Ukoliko ste ljubitelj italijanskih recepata, vreme je da upoznate Giuliau. Zaista jedinstven pristup na društvenim mrežama obezbedio joj je dovoljno prostora da sa velikim brojem ljudi deli recepte. Poznata po tačnosti, uz njenu recepturu i najteži momenat u kuhinji postaće premostiv. Trenutno živi u Toskani, održava porodičan restoran, a ukoliko je zapratite verujemo da ćete i sami početi da maštate o tome kako joj odlazite u posetu.

Sher Reen

Još jedan jedinstven Instagram nalog posvećen gastronomiji. Sher nam dolazi iz Singapura, a poznata je po tome da ima odlično oko kada je reč o stolovima. Kod nje možete očekivati samo najlepše fotografije stolova sa hranom iz restorana i kafića u Japanu, ali i sam enterijer restorana. Kada budete otvorili njen nalog nećete verovati da je sve svoje fotografije napravila samo sa Iphone telefonom.

Učitati još
Zatvori