Wine o’clock: Otkrivamo sve detalje o prvom VINOШORu
Wine o’clock: Otkrivamo sve detalje o prvom VINOШORu

Wine o’clock: Otkrivamo sve
detalje o prvom VINOШORu

Vino se često ispostavlja kao idealna opcija za užitak. Bilo da ste laici ili vrsni poznavaoci vinske karte, većina ljudi se može svrstati u enofile. Kada se uputite na brunch ili casual piće sa drugaricama, ovo piće se često prvo nađe na listi pokretača razgovora. Iako u užicima nećemo često birati godišnje doba, sa dolaskom leta, imamo poseban razlog za slavlje. Naime, u Gastrošoru, 29. juna održaće se Vinošorprvo izdanje festivala vina na ovoj lokaciji. Sudeći po kvalitetu dosadašnjih događaja na ovoj lokaciji, možemo samo očekivati najbolje. Ovaj događaj obećava nezaboravno iskustvo za sve posetioce, bilo da ste strastveni enofil ili samo uživate u čaši dobrog vina povremeno.

Festival vina: Gastrošor bogatiji za još jednu manifestaciju – Vinošor


Prvo izdanje festivala vina u Gastroшoru održaće se u subotu 29. juna u organizaciji s Wine & Cacao platformom i okupiće desetine izlagača sa domaće vinske scene. Veliki broj izlagača je već potvrdio svoj dolazak, što znači da je ovaj fine wine događaj unapred rezervisao svoje mesto na listi must-visit mesta u Beogradu. Ulaz je slobodan za sve, a degustacija raznih vina će biti moguća uz kupovinu ultimativnih Riedel čaša, koje posle uživanja u Gastrošoru možete poneti kući.

Wine o’clock

U srcu festivala je ljubav prema vinu i hedonistički pristup životu. Posetioci će uživati u prelepim aromama i ukusima, a svaki gutljaj će ih voditi na putovanje kroz vinske regije. Vinošor je idealna prilika da se upoznate sa autohtonim sortama grožđa, otkrijete skrivene dragulje među vinima i uživate u razgovorima sa stručnjacima.

Znanja nikad nije na odmet, pa tako i ovom prilikom možete proširiti svoje vinsko znanje. Sa duge strane, možete se opustiti i uživati u dobrom društvu i otkriti svoja nova omiljena vina. Vino nije samo piće, već i umetnost koja nas povezuje sa tradicijom, kulturom i prirodom. Festivali vina su prilika da istražimo raznolikost sorti, ukusa i mirisa, dok se družimo sa stručnjacima i istomišljenicima. With that in mind, 29. juna znamo gde idete – na prvi Vinošor.

Učitati još
Zatvori