Novi mesec – novi Erewhon smoothie: Matilda Djerf predstavila banana cream shake
Novi mesec – novi Erewhon smoothie: Matilda Djerf predstavila banana cream shake

Novi mesec – novi Erewhon smoothie: Matilda Djerf predstavila banana cream shake

Poznati Erewhon smoothie postao je jedna od glavnih atrakcija Los Anđelesa!

Svakog meseca jedna od poznatih ličnosti udružuje svoje gastro & welness snage sa poznatim marketom Erewhon i kao finalni proizvod dobijamo overpriced smoothie koji pije ceo Los Anđeles (i svi turisti koji se u njemu zateknu).

Sjajna strateška ideja zaživela je već sa prvom kolaboracijom, a sada ova biznis ideja postaje tradicija.

Matilda Djerf i Francesca Aiello već su biznis partnerke, kako njihovi brendovi Djerf Avenue i Frankies Bikinis već imaju kolaboraciju. Sada su uspešnu saradnju prenele i u gasto sferu i predstavile nam – Banana Cream Shake.

Matilda + Francesca

Švedska influenserka Matilda Djerf proširila je svoje polje biznis delovanja na Ameriku i – ide joj jako dobro. Prvobitno je, kroz svoj brend Djerf Avenue, napravila kolaboraciju sa Sofiom Richie, princezom tihog luksuza. Njih dve su oko Božićnih praznika izbacile kolekciju pidžama, koja je rasprodata u rekordnom roku. Kako je došlo leto tako se Matilda prešaltala na kupaće kostime i napravila collab sa brendom Frankies Bikinis.

Vlasnica i kreatorka ovog bikini carstva, Francesca Aiello, iza sebe ima već uspešne kolaboracije. Njena drugarica iz detinjstva Gigi Hadid gostovala je u jednoj kampanji, Sofia Richie u drugoj, a posebnu pažnju izazvala je i kolaboracija sa brendom Victoria’s Secret. U poslednju kolekciju svog brenda unela malo skandi estetike, uz  pomoć kreativnog tima Djerf Avenue.

Matilda i Francesca su početkom juna prezentovale svoju zajedničku kolekciju, da bi saradnju nastavile i kroz lifestyle segment. Njihov Banana Cream Smoothie zvanično je u prodaji, te ako ste ovog meseca u Los Anđelesu you know what to do. 

Banana Cream Smoothie

Osvežavajući letnji napitak obiluje svežim, nutritivnim sastojcima. Pored banane tu su i organske urme, cimet, kolagen, Javorov sirup i organsko bademovo mleko.

Ovom šejku dodata je i aroma kokosa, te nas ukusom pomalo vodi u tropske krajeve.

Kao i uvek, deo od prodaje popularnih napitaka ide u humanitarne svrhe – ovaj put u organizacije za dobrobit životinja.

Učitati još
Zatvori