Otkrili smo jedinstven brend dizajniranog posuđa i želimo svaki komad za sebe
Otkrili smo jedinstven brend dizajniranog posuđa i želimo svaki komad za sebe

Otkrili smo jedinstven brend dizajniranog
posuđa i želimo svaki komad za sebe

Prvo i osnovno, brend ručno pravljenog posuđa FAZEEK, dostupan je za isporuku u Srbiji. Sada, kada smo možda najbitniju informaciju istakli odmah na početku, krećemo sa predstavljanjem ovog jedinstvenog brenda na tržištu posuđa i dekoracije za ručavanje. Brend FAZEEK poreklom je iz Melburna, Australija. FAZEEK je osnovan 2017. kao brend za posebno dizajnirane komade posuđa sa jasnom vizijom. Da naprave spoj funkcionalnog posuđa sa skulpturalnim dizajnom. Preko pet godina kreativnosti, inovacija i strasti dovelo je ovaj brend do vrhunca popularnosti. FEZEEK trenutno predstavlja jednu od vodećih radnji u Melburnu za dizajnirano posuđe, a isporuku vrše u skoro pa čitavom svetu. 

U FAZEEK-u, svaki komad posuđa ili kolekcija čine svedočanstvo posvećenosti usklađivanju modernog dizajna sa nežnim bojama. Brend se najčešće isnpiriše prirodom, te su njihovi ručno pravljeni proizvodi kao stvoreni za one koji razmišljaju u pravcu posuđa koje će savršeno da istakne oblike i lepotu hrane. Njihova dizajnerska filozofija kao da spaja nesvakidašnje, kreativno i elegantno. Dizajnerska zamisao brenda FAZEEK bez izuzetaka rezultira kolekcijom koja prevazilazi svakodnevno.

Centralni deo njihovog identiteta čini asortiman staklenih proizvoda. Zaštitni znak posvećenosti FAZEEK-a jesu šarene, elegantne dizajnerski zahtevne čaše za svakodnevne ili posebne prilike. Svaki komad u ovoj kolekciji služi kao simbol modernosti, pružajući životnom prostoru dodir sofisticiranosti i dašak umetničke elegancije.

U svetu u kom se trendovi u enterijeru brzo menjaju, FAZEEK služi kao jedan vid podsećanja da je život suviše kratak da biste se zadovoljili običnim, jednobojnim komadima posuđa. Dizajn ovog australijskog brenda zasigurno proslavlja individualnost, unoseći živahnu energiju u prostor u kom se nađu. Ukoliko kao i mi želite posuđe ovog brenda za sebe, koje pomera granice dizajna, savetujemo da pređete na njihov sajt i naručite komade za sebe i svoj dom.

Učitati još
Zatvori