Otvorio se prvi zvanični Central Perk – kafić inspirisan onim iz serije „Prijatelji“
Otvorio se prvi zvanični Central Perk – kafić inspirisan onim iz serije „Prijatelji“

Otvorio se prvi zvanični Central Perk – kafić inspirisan onim iz serije „Prijatelji“

Central Perk Coffeehouse, moderan kafić inspirisan Central Perkom iz hit TV serije Prijatelji, otvorio je svoja vrata 14. novembra. Ali ne tamo gde biste ga očekivali, već u Bostonu.

Smešten u Newbury Streetu, kafić Central Perk nostalgično će vas vratiti u omiljene epizode iz kultne televizijske serije. Detalji poput velikog narandžastog kauča, šoljice i natpisi posvećeni su glavnim akterima i njihovim prepoznatljivim osobinama. Kafić je to koji bi oduševio i Rachel, Monicu, Phoebe, Rossa, Joeyja, Chandlera, pa čak i Gunthera.

Omiljeno mesto za druženje

Ovaj slikovit kafić sa savremenim prizvukom savršeno je mesto za sve obožavatelje kultne serije, ali i za ljubitelje kave te one koji vole cozy atmosferu.

Sam dizajn kafića dorađena je i modernizovana verzija onoga kako bi kafić u showu potencijalno izgledao danas. Saradnja između Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment i CenPera nadahnuta je nostalgičnim trenucima i sklopljena sa željom da se gostima ponudi prijatno mesto za druženje sa prijateljima.

Maštovit jelovnik i specijalna ponuda kafe

Kako navodi People, kafić će služiti posebno pripremljene kafe koje možete popiti samo u ovom kafiću, a nose nazive prepoznatljivih fraza iz serije. Što se tiče hrane, jelovnik će se menjati tokom dana. Mnoga jela na jelovniku će imati suptilne reference na seriju koje će obožavatelji prepoznati kao Moistmaker sendvič, Joey’s Meatball Sandwich, Rachel’s Side Salad i Mama’s Little Bakery Cheesecake.

Kafa koju želimo!

Central Perk Coffeehouse ima ažurirani logo koji možete videti u kafiću, ali i na kolekciji ekskluzivne tematske odeće, pića i kuhinjskog posuđa, kao i na kolekcionarskim predmetima koji su dostupni za kupovinu u kafiću, ali i online.

Iako nam nije u blizini, maštamo o odlasku na popodnevnu kafu i druženje sa omiljenim prijateljima dok kroz smeh i prepričavanje dnevnih dogodovština završavamo naporan dan.

Učitati još
Zatvori