Lokalan, unikatan, autentičan – Beluga Ceramics je brend ručno radjenih porcelanskih home&art predmeta
Lokalan, unikatan, autentičan – Beluga Ceramics je brend ručno radjenih porcelanskih home&art predmeta

Lokalan, unikatan, autentičan – Beluga Ceramics je brend ručno radjenih porcelanskih home&art predmeta

Postoji li lepši osećaj od ispijanja prve jutarnje kafe? Onih zaustavljenih 10 minuta od užurbane svakodnevice, kad na trenutak sve stane i kad sastanci, gužva u saobraćaju i obaveze koje nas očekuju za momenat pređu na pause mode. Nešto kao snooze. Ukradenih 8 minuta sna koji suštinski ne znače mnogo, ali su nam preko potrebni da krenemo u dan.

Domaća, americanocaffe macchiatocappuccinocaffe latte. Nije važno u kom tipu kofeina vi pronalazite svoju dozu sreće i pokretača za lakši prolazak kroz dan, ali ono što svakako jeste / bar estetičoj Journal ekipi / važno – iz koje šolje je pijete. Stoga nam danas na scenu stupa lokalni brend Beluga Ceramics koji se bavi kreiranjem i oslikavanajem ručno radjenih šoljica, tanjira i drugih home&art predmeta.

B E L U G A  S T O R Y.

Brend Beluga Ceramics čini dvojac Jovana i Sergio, koji je nakon mnogobrojnih putovanja odlučio da svoju bazu smesti u Srbiju i iz svog studija počne da stvara jedinstvene, kreativne i večne predmete. Beluga je unikatan brend, u kojem je svaki predmet napravljen sa puno ljubavi i pažnje. Samo ime brenda inspirisano je okeanom, a vizija koja stoji iza njega jeste vraćanje prirodi. I tradicionalnom načinu proizvodnje, u vremenu kada je sve instant i trenutno.

Svaki komad keramike se izrađuje isključivo ručno, oblikuje i farba sa puno strpljenja i pažnje. Iz Beluga studija Jovana i Sergio nam poručuju da u svoj fokus pre svega stavljaju ljubav u radu prilikom izrade svakog predmeta.

@belugacermaics
@belugacermaics
@belugacermaics

Svaki keramički komad koji napravimo je u početku bio samo ideja. Nastojimo da postignemo jedinstven i starinski šik izgled sa nekim posebnim kolekcijama koje imamo. Kada se napravi ideja, vreme je da počnete da radite sa porcelanom.

Naše komade pravimo od najfinijeg francuskog porcelana. Pigmente i glazure nabavljamo iz Nemačke, Mađarske i Italije, a na samom kraju, posle dve nedelje procesa proizvodnje, obogaćujemo keramiku 24k zlatom.

@belugacermaics
@belugacermaics
@belugacermaics

B E L U G A  C E R A M I C S.

 

Bilo da želite da vaš noćni stočić upotpunite prelepom keramičkom lampom oslikanom nežnim leptirima eterično pastelnog dizajna, baš savršenog za prelazak iz naše realnosti u nežne snove, ili poklanjate pozlaćene minđuše prijateljici koja teži autentičnom stilu i u tim malim, a bitnim ženskim asesoarima – asortiman pažljivo naslikanih i izradjenih Beluga proizvoda vam nudi najbolje od kombinacije estetike i funkcionalnosti. U svojoj ponudi Beluga ima šoljice, tanjire, vaze i lampe. Kao i porcelanski nakit.

Kao coffee lovers / ili bolje rečeno coffee addicts / nama su za oko najpre zapale prešarmante šoljice za kafu koje su star of the show kada je reč o ovom brendu. Unikatne. Minimalističke. Sa prelepo oslikanim detaljima. Prosto je nemoguće odabrati jednu kao favorit. Koncept je takav da je svaku od šoljica moguće kupiti pojedinačno, a svaki model ima i prateći tanjir u istoj šari tako da je moguće kombinovati i praviti setove po volji.

@belugaceramics
@belugaceramics
@belugaceramics

Šare i motivi koji se mogu pronaći u setovima se prenose i na druge predmete, pa je od ove godine brend upgrade-ovao svoju ponudu i najsladja roze srce, cvetne i životinjske motive preneo na svoju kolekciju vaza i lampi. Ni ljubitelji nakita neće ostati zanemareni, jer je Beluga dvojac osmislio kolekciju nakita idealan za sve one zaljubljene u minimalizan i nežnu estetiku.

/ / Gde možemo da ih pronađemo? / /

Davanje unikatnosti i autentičnosti komadima savršenim za upotpunjavanje doma dužnost je Beluga tima. Na vama je da posetite Beluga shop ili da odete na Imade! online shop / u kojem možete pronaći kompletnu Beluga kolekciju / i odlučite za koji od ovih proizvoda želite da bude vaš porcelain piece of choice kada je reč o jednim od onih art&decor komada koji se prenose sa generacije na generaciju.

@belugaceramics
@belugaceramics
@belugaceramics
@belugaceramics
@belugaceramics

Tamo gde su priče o ljudima koji menjaju okružnje oko sebe, brendovi u koje je pre svega utakana ljubav, nešto jedinstveno i vredno, tamo je i Journal. Da prepozna, da se inspiriše, da podrži.

Tako da domaća, americano, caffee macchiatto, cappuccino, caffee latte – svejedno je. Mi ih sve pijemo različite. Ali nam zato nikako nije svejedeno iz kakve šolje ćemo piti svoju prvu jutarnju. Stoga ćete nama dati jednu heart espresso i speckled cappuccino cup. Ili možda coral espresso. Ne, ipak kombinaciju strawberry i watermelon cups. Ma daćete nam od svake po jednu!

@belugaceramics
@belugaceramics
@belugaceramics
@belugaceramics
@belugaceramics

photo. Instagram

/ / @belugaceramics

Učitati još
Zatvori