![Be Alternative: Bili smo na Starbucks događaju i probali novi sezonski blend](https://www.journal.rs/wp-content/uploads/2023/04/ezgif.com-video-to-gif-3-3.gif)
![Be Alternative: Bili smo na Starbucks događaju i probali novi sezonski blend](https://www.journal.rs/wp-content/uploads/2023/04/Collage-Maker-25-Apr-2023-04-37-PM-5523.jpeg)
Kako bi proslavili novost da biljne alternative od sada možete dodati u svoju omiljenu kafu bez dodatne nadoknade, Starbucks je organizovao događaj kojem smo prisustvovali. Tim povodom, predstavljena su i dva nova Refresha pića, kao i novi sezonski blend Starbucks kafe.
We are live – prenosimo prve utiske nakon što smo probali nove napitke.
Be alternative
Moto događaja bio je Be alternative, te smo bili u prilici da prisustvujemo pripremi Cold Brew kafe sa dodatkom mlečnih alternativa, poput bademovog, ovsenog, kokosovog i sojinog mleka, koji se nalaze i u Starbucksovoj redovnoj ponudi. Osim toga, okušali smo se u degustaciji na slepo nekoliko različitih Starbucks napitaka, pa smo tako testirali svoje poznavanje različitih vrsta sirupa i zrna.
![](https://www.journal.rs/wp-content/uploads/2023/04/ezgif.com-video-to-gif-3-3.gif)
![](https://www.journal.rs/wp-content/uploads/2023/04/IMG_0720-768x1024.jpeg)
Uskoro i novi ukus Refresha napitka
Među prvima smo imali priliku da probamo i čuveni Refresha Dragon Fruit napitak. Novi ukus uskoro će prvi put postati dostupan u Starbucks kafeterijama u Srbiji, a pouzdano možemo tvrditi da će ovaj voćni ukus biti omiljeno letnje osveženje.
![starbucks](https://www.journal.rs/wp-content/uploads/2023/04/IMG_0759-768x1024.jpeg)
![starbucks](https://www.journal.rs/wp-content/uploads/2023/04/ezgif.com-video-to-gif-2-3.gif)
Starbucks Odyssey Blend
Prvobitno predstavljen 2021. godine, Odyssey Blend vraća se ove sezone u novom ruhu, a kafu pripremljenu u francuskoj presi probali smo na licu mesta. Kombinacija zrna sa tri različita podneblja daje ovom blendu jedinstvenu aromu grejpfruta i pečenog lešnika. Specifičnost regija Brazila, Zapadne Sumatre i Zambije, odakle zrna vode poreklo, doprinose karakterističnom ukusu kafe. Blend će biti dostupan u Starbucks kafeterijama ograničen vremenski period, s obzirom da se radi o sezonskom blendu.
![starbucks](https://www.journal.rs/wp-content/uploads/2023/04/ezgif.com-video-to-gif-16.gif)
![starbucks](https://www.journal.rs/wp-content/uploads/2023/04/IMG_0829-768x1024.jpeg)
Foto: Journal