Be Alternative: Bili smo na Starbucks događaju i probali novi sezonski blend
Be Alternative: Bili smo na Starbucks događaju i probali novi sezonski blend

Be Alternative: Bili smo na Starbucks
događaju i probali novi sezonski blend

Kako bi proslavili novost da biljne alternative od sada možete dodati u svoju omiljenu kafu bez dodatne nadoknade, Starbucks je organizovao događaj kojem smo prisustvovali. Tim povodom, predstavljena su i dva nova Refresha pića, kao i novi sezonski blend Starbucks kafe.

We are live – prenosimo prve utiske nakon što smo probali nove napitke.

Be alternative

Moto događaja bio je Be alternative, te smo bili u prilici da prisustvujemo pripremi Cold Brew kafe sa dodatkom mlečnih alternativa, poput bademovog, ovsenog, kokosovog i sojinog mleka, koji se nalaze i u Starbucksovoj redovnoj ponudi. Osim toga, okušali smo se u degustaciji na slepo nekoliko različitih Starbucks napitaka, pa smo tako testirali svoje poznavanje različitih vrsta sirupa i zrna.

Uskoro i novi ukus Refresha napitka

Među prvima smo imali priliku da probamo i čuveni Refresha Dragon Fruit napitak. Novi ukus uskoro će prvi put postati dostupan u Starbucks kafeterijama u Srbiji, a pouzdano možemo tvrditi da će ovaj voćni ukus biti omiljeno letnje osveženje.

starbucks
starbucks

Starbucks Odyssey Blend

Prvobitno predstavljen 2021. godine, Odyssey Blend vraća se ove sezone u novom ruhu, a kafu pripremljenu u francuskoj presi probali smo na licu mesta. Kombinacija zrna sa tri različita podneblja daje ovom blendu jedinstvenu aromu grejpfruta i pečenog lešnika. Specifičnost regija Brazila, Zapadne Sumatre i Zambije, odakle zrna vode poreklo, doprinose karakterističnom ukusu kafe. Blend će biti dostupan u Starbucks kafeterijama ograničen vremenski period, s obzirom da se radi o sezonskom blendu.

starbucks
starbucks

Foto: Journal

Učitati još
Zatvori