Gastro coffee putovanje: Pronašli smo način kako da u dom unesemo egzotiku Perua
Gastro coffee putovanje: Pronašli smo način kako da u dom unesemo egzotiku Perua

Gastro coffee putovanje: Pronašli smo način kako da u dom unesemo egzotiku Perua

Početak dana uz šoljicu kafe je omiljen i neizostavan ritual mnogih. Zbog toga nas uvek obraduje kada našu paletu ukusa možemo proširiti novim ukusima i aromama, a jutro započeti novim gastro coffee iskustvom. Ukoliko već imate svog favorita iz bogate kolekcije Barcaffè kapsula, vreme je da napravite mesta za novog. Stiže Barcaffè Single Origin Peru! Imali smo priliku da u okviru Journal Spring Box-a među prvima isprobamo ovu jedinstvenu kafu i uživamo u savršenoj šoljici espressa iz mističnog Perua. U nastavku donosimo detalje.

Neodoljiva kombinacija kafe, karamele & citrusnih nota

Sada imate priliku da se upustite u istraživanje novog zavodljivog i punog ukusa koji pruža Barcaffè Single Origin Peru. U pitanju je kafa somotne teksture sa neobičnom kombinacijom karamele i citrusnih nota, u kojima se prepliću suptilne arome orašastih plodova. Priuštite sebi pravo gastronomsko putovanje u egzotični Peru, zemlju porekla najkvalitetnijih sorti kafe arabika na svetu.

Društveno odgovorni i održivi standardi

Barcaffè Peru kapsule imaju i Rainforest Alliance sertifikat. Ovaj autentični pečat predstavlja garanciju da je kafa proizvedena prema društveno odgovornim i održivim standardima. Pomenuti održivi standardi doprinose boljoj budućnosti zajednice i planete.

Nastale kao rezultat vrhunskog kvaliteta i ljubavi prema kafi, Barcaffè kapsule namenjene su svim ljubiteljima zavodljivog i punog ukusa. Svi oni koji ne mogu da zamisle dan bez uživanja u svom omiljenom espressu, ovog puta u svoju dnevnu rutinu mogu uneti neodoljivi ukus i aromu Perua.

Foto: Instagram @barcaffe_capsules/ Ljubo Ašćerić

Učitati još
Zatvori