Vodimo vas na virtuelno putovanje u nestavaran Four Seasons hotel u Firenci
Vodimo vas na virtuelno putovanje u nestavaran Four Seasons hotel u Firenci

Vodimo vas na virtuelno putovanje u
nestavaran Four Seasons hotel u Firenci

Jedan od segmenta koji zasigurno najviše volimo / volite / jeste mogućnost virtuelnih putovanja kroz Journal digitalne putopise. Red egzotičnih destinacija, red ekskluzivnih lokacija, red autentičnih enterijera, voilà. Sa nama imate priliku da putujete iz dana u dan, bez potrebe za odbijanjem poziva svog izabranog bankara. Upravo na jedno takvo vas vodimo danas. U pitanju je Four Seasons hotel lociran u Firenci koji predstavlja sublimaciju svih gorenavedenih elemenata koji zasigurno čini jedno savršeno putovanje.

/ @fsflorence /

Od emitovanja serije White Lotus popularnost Four Seasons hotela počela je rapidno da raste. Bilo da je u pitanju estetsko poklapanje ili pre svega dobar marketinški trik, ekipa Four Seasons prosto zna da odabere savršenu lokaciju za svoje hotele. Ne brinite, ovo neće biti još jedna priča o glavno-sporednoj ulozi White Lotus-a – palati Santo Domenico, jer se danas selimo sa teritorije Sicilije u Firencu i otvaramo vrata nama najlepšeg od svih Four Seasons hotela.

 

Four Seasons Hotel – Firenca.

Smešten u Palazzo della Gherardesca i nekadašnjem samostanu – La Villa ovaj hotel predstavlja svojevrsni savremeni dekadentni muzej. Pri ulasku u predvorje hotela dobićete osećaj momentalnog transportovanja kroz vreme, pravo u u doba renesanse. Originalni arhitektonski detalji kao što je lodja ukrašena reljefnim štukaturama, prepun antikviteta i sa baštom koja se prostire na jedanaest ari Four Seasons Firenze predstavlja pravi beg u italijansku oazu mira i umetnosti.

Kada je reč o smeštaju ovaj hotel nudi vam šest različitih opcija, bilo da želite da osetite kako je izgledao renensansni život u prestonici umetnosti kroz iskustvo boravka u Royal Suite ili želite da imate potpunu intimu u privatnom Pool Garden Suite, standard hotelske usluge će vam to omogućiti. Uz to će vam organizovati i mogućnost letenja balonom koji polazi iz hotela ili krstarenje rekom Arno za vreme zalaska sunca.

 

/ @fsflorence /

Pored kraljevkog tretmana koji uključuje spa i wellness, privatnih istorijskih i umetničkih tura i uživanja u ambijentu ove Palate, ovaj hotel odušviće vas i gastronomskim iskustvom restorana sa Mišelinovom zvezdicom – Il Plagio.

Zaista impozantne arhitekture i enterijera, Four Seasons Firenze definitivno je na vrhu liste premium hotela koji pružaju ultimativni osećaj luksuza, intimnosti i autentičnog doživljaja. Stoga, dok zamišljamo da pijemo Bellini u Atrium Baru i čekamo prevoz do Teatro del Maggio, ne preostaje nam ništa više nego da se složimo sa Verdi-jeovom rečenicom – You may have the universe, if I may have Italy.

Ili u našem slučaju – if we may have Four Seasons Firenze.

/ @fsflorence /
/ @fsflorence /
Učitati još
Zatvori