Od wishlist komada ovog puta izdvajamo Feminisam and Renaissance milje
Od wishlist komada ovog puta izdvajamo Feminisam and Renaissance milje

Od wishlist komada ovog puta izdvajamo
Feminisam and Renaissance milje

A good girl is just a myth?

Da žene mogu da budu šta god one požele, mantra je koju vam serviramo od samog početka. Ove subote biramo da budu feministkinje, uz pojašnjenje da danas feminisam serviramo u enterijerskom odelu. Kako? Saznajte u priči koju vam donosimo u nastavku, a koja nosi vaš omiljeni prefiks – lokalno.

 

Humanism Feminisam and Renaissance at its finest loudest.

Da enterijer i feminizam goes hand to hand slučaj je Feminisam and Renaissance brend. Brend ručno pravljenih femi miljea koje pored prefiksa lokalno nose i onaj još lepši – porodično. Jovana Lazić Petrović, devojka je koja stvara iza profila | @wittyrebellion, a zajedno sa svojom mamom i pomoćnicom jazavičarkom pridružila se kultu heklanja prkoseći vremenu i stvarajući posve nekovnecnionalne miljee. Žene kao inspiracija, sloboda kao imperativ, kreativnost kao narativ – feminizam je stvar svih nas, a БУНТ je tu da nas na isto podseti. Isto kao što je Feminisam and Renaissance tu da nas podseti da forma bez suštine ne doseže predaleko, ali i da estetika i kreativnost nemaju granice.

Pokretu [ slobodnih i ] zaljubljenih u ove atipične miljee pridružujemo se i sami, a ultimativnoj wishlisti dodajemo još jedan sa potpisom domaće. Uz kratko podsećanje i sa naše strane da je – A good girl is  just a mit. Isn’t she?

x o x o.

Foto. Instagram / @wittyrebellion

Učitati još
Zatvori