Zara Home u Parizu destinacija je iz snova za sve enterijer zaljubljenike
Zara Home u Parizu destinacija je iz snova za sve enterijer zaljubljenike

Zara Home u Parizu destinacija je iz snova
za sve enterijer zaljubljenike

Premda je Dan zaljubljenih prošao, mesec ljubavi i dalje traje. S tim u vezi, mi danas slavimo onu, u Journal rečniku poznatu kao ljubav prema enterijeru i vodimo vas na jednu dobro poznatu lokaciju u kojoj svi naši interior design snovi žive na javi. Ili da budemo precizniju u srcu Pariza, u jednoj od najlepših Zara Home radnji na svetu.

/ @jinna.ryngen /

Zara Home + Paris = 

Estetični mali raj smešten u Bd de la Madeleine 2, čiju lokaciju treba da pinuju svi oni zaljubljenci u enterijer prilikom sledeće posete Parizu. Mi definitivno jesmo, a da je Instagram algoritam sudbinski kod modernog doba slučaj je i naše ljubavne priče smeštene u 9. arrondissement. Dobro je poznato da put do našeg srca vodi preko zanimljivih, autentičnih, elegantnih, minimalističkih [ nastaviti niz ] i drugih različitih tipova enterijera, a gde je vrhunska home decor estetika u pitanju tu je Zara Home neizbežan činilac. Ovog puta u ulozi Kupidona našlo se dobro poznato ime na lifestyle, home & aesthetics online nebuJinna Ryngen koja nas je na prvi pogled zaljubila u interior design radnju španskog modnog maga.

Premda više liči na dizajnersku instalaciju nekog od najpoznatijih salona nameštaja ova, kao i svaka druga Zara Home radnja prodajnog je karaktera. Ona vam, pored omiljenih komada nameštaja i decor aksesoara, može poslužiti kao inspo za samo uređenje enterijera u kojem je u fokusu sofisticirana minimalistička elegancija na francuski način. Zato, do prve sledeć posete gradu ljubavi: Profitez du Chef d’œuvre!

/ @jinna.ryngen /
/ @jinna.ryngen /
/ @jinna.ryngen /
Učitati još
Zatvori