Vodimo vas u simpatičan stan koji neguje pastelne tonove kao imperativ
Vodimo vas u simpatičan stan koji neguje pastelne tonove kao imperativ

Vodimo vas u simpatičan stan koji neguje
pastelne tonove kao imperativ

Super cute i super cozy su dva najbolja opisa za ovaj instagramičan stan koji se nalazi u Montrealu. Prozračan stan opremljen je tako da prosto diše i stičemo utisak da je u njega utkana neka smirujuća energija. Vodimo vas u virtuelni obilazak stana sa profila @livingbylo.

stan
@livingbylo
Stan
@livingbylo

Ako i vas smiruje gledanje enterijera na socijalnim mrežama – welcome to the club. Pored čistog uživanja u ovakvoj vrsti sadržaja, tu smo i da vam možda damo neku ideju za uredjenje enterijera. Naš prošli tekst otkrio vam je stan iz Berlina gde genijalna staklena vrata odvajaju dnevnu od spavaće sobe i sigurni smo da je par vas ozbiljno razmislilo o tome da li je to u vašem domu izvodljivo. Previše dobra ideja to go to waste.

Kad je ovaj stan u pitanju, u njemu dominira energija dobrog salonca u kombinaciji sa pomalo futurističkim komadima nameštaja. Something old, something new, something borrowed & something pastel blue. Čistina prostora, fuzija stilova kao i jako dobro oko za detalje su ono što odlikuje ovaj super cozy enterijer.

Priznajemo, kada bi smo morali da odaberemo samo jednu stvar da iznesemo iz ovog prostora, to bi bili tepisi. Njihov dizajn i struktura potpuno oplemenjuju prostor i čine stan zanimljivijim. Drveni ovalni ormar je na jakom drugom mestu, a stakleni sto sa pastel žutim postoljem na trećem. Jako dobre ideje u teoriji ovaj put su ispale dobre i u praksi. Igra stilova, but make it cute.

@livingbylo
@livingbylo
@livingbylo
@livingbylo
@livingbylo
@livingbylo

Verujemo da ovaj stan, kao i svaki, poseduje loš ugao ali nam on nije prezentovan. Takodje, verujemo da nije uredjen po svačijem ukusu, ali svakako nam pruža dozu chill energije dok ga gledamo. Vaš stan je oličenje vaše energije, a ovaj odiše baš baš dobrom.

Foto: Instagram @livingbylo

Učitati još
Zatvori