Vodimo vas u bajkovite Barbie apartmane
Vodimo vas u bajkovite Barbie apartmane

Vodimo vas u bajkovite Barbie apartmane

Upravo smo pronašli savršeno mesto za bindžovanje Barbie animiranih klasika koji su se konačno našli na Netflix striming platformi. Bajkoviti Barbie apartmani koji pružaju nezaboravno iskustvo i ispunjavaju naše najveće klinačke snove nalaze se u Grand Hyatt hotelu u Maleziji.

Grand Hyatt Kuala Lumpur hotel ukrstio je snage sa omiljenom pink estetikom svakog ljubitelja Barbie lutkica i omogućio nam pravi Barbiestaycation. Hotelske sobe pretvorene su u bajkovite apartmane u svim nijansama roze boje i oslikane mnogobrojnim Barbie karakterima. Kreveti, sofe, fotelje i jastuci označeni Barbie logotipom savršeno upotpunjuju enterijer. Apartmani su namenjeni svim uzrastima, stoga nemojte da pomislite da ste ih možda prerasli.

Barbie apartmani u Grand Hyatt hotelu u Maleziju nastoje da vam pruže potpuno Barbie iskustvo, te su hotelske sobe u celosti uniformisane u estetiku ikonične lutkice. Pored spavaće i dnevne sobe, u Barbie apartmanu su čak i kupatila transformisana u jedinstveni pink raj propaćen tapetama i life size barbikama.

Grand Hyatt Kuala Lumpu hotel ceo jedan sprat, sa čak četrnaesti hotelskih soba pretvorio je u Barbie svet. Iskustvo uključuje i Barbie Caffe koji se nalazi u sklopu luksuznog hotela. Boravak u restoranu je potrebno najaviti unapred.

U glavi nam se sada neprestano vrti I’m a Barbie girl, in a Barbie world.

Foto. Barbiestaycation

Učitati još
Zatvori