Čuveni Barbie klasik konačno smo dočekali na Netflix platformi
Čuveni Barbie klasik konačno smo dočekali na Netflix platformi

Čuveni Barbie klasik konačno smo
dočekali na Netflix platformi

The Barbie Cinematic Universe on Netflix

Deca 90ih i 2000ih godina pobedila su ovu rundu. Nedavno je Netflix čuo naše dugogodišnje molitve i odlučio da na svoju platformu konačno ubaci jedan od velikana iz Barbie zlatne ere filmova. Svi znamo da su The Barbie Classics Big Three upravo Barbie as The Princess and the Pauper, Barbie of Swan Lake i Barbie in the Nutcracker. Iako smo znali da nas ovo očekuje, istorija je stvorena 16. avgusta kada je na Netflixu zvanično bio dostupan prvi od navedenih filmova. Naravno, bićemo malo nezahvalni, i reći da sada očekujemo da mu se na platformi pridruže i svoja dva starija brata.

@barbienostalgias
@queen.of.plastic

Barbie as The Princess and the Pauper

Film koji se bavi temama klasne nejednakosti i prihvatanja naših različitosti, sve uz sanjivu pastelnu estetiku i muzičke klasike, zaslužno je dobio titulu jednog od najboljeg Barbie filma ikada. Iako smo u međuvremeni dobili nekoliko desetina novih Barbie filmova, klasici su ipak klasici. Zato, nije ni čudo da nove generacije zajedno sa nama puštaju filmove koji smo mi toliko obožavali i pre više od dvadeset godina.

Inspirisana kultnim romanom Marka Twaina, priča prati princezu Anneliese koja pronalazi neočekivano prijateljstvo kada upozna svoju, skoro pa dvojnicu, Eriku. Zahvaljujući jednom od našeg omiljenog zlikovca Barbie univerzuma, situacija se zahuktava kada se princeza i prosjakinja nađu u neočekivanoj situaciji koju moraju da prevaziđu.

IMDB
IMDB
@barbiemoviespicture
@erikapauper
@softncalm
@_sugarplum.princess

Preminger mania

Titulu omiljenog zlikovca u Barbie univerzumu među fanovima definitivno je osvojio Preminger. Zahvaljujući njemu i njegovoj spremnosti da zavrne rukave i napravi problem, i jesmo dobili čitavu radnju filma. O tome da je toliko obožavan od strane Barbie fanova govori činjenica da prošle godine na TikToku nismo mogli da izbegnemo bezbroj edita našeg omiljenog zlikovca uz hashtagove #premingerforlife i opisa poput mister steal your girl. Toliko o tome.

@erikapauper
@simperingsimpletons

Foto: IMDB, Instagram

Učitati još
Zatvori