Wishlist: The Bacco Bar Cart retro bife
Wishlist: The Bacco Bar Cart retro bife

Wishlist: The Bacco Bar Cart retro bife

The Bacco Bar Cart. Predlog the neophodan je kada govorimo o delima Sergia Mazza. Sve kreacije ovog poznatog umetnika u nekom trenutku postanu must-have item u svetu dizajna enterijera. Kada je reč o uređenju doma, pronalaženje savršenih komada nameštaja može biti kao traženje igle u plastu sena. Nakon Schiaparelli Gold Toe Trainers odlučili smo da se posvetimo must-have komadima iz sfere dizajna enterijera. Ako ste ljubitelj suptilnog glamura i funkcionalnosti, vaša potraga za idealnim bar karom zaista se završava ovde. Timeless, ali moderan dizajn ovog bara iz ’67 godine doprinosi činjenici da je opet postao popularan na društvenim mrežama.

Samo ime, Bacco, donosi asocijacije na uživanje, opuštanje i druženje – ta tri suštinska elementa koja ovaj komad nameštaja pruža sa stilom. Sastoji se od mešavine modernog dizajna i klasične elegancije, ovaj bar cart donosi dodir sofisticiranosti svakom prostoru.

Sergio Mazza


Sergio Mazza, italijanski arhitekta i dizajner, imao je važnu ulogu u industrijskoj istoriji italijanskog dizajna i u njegovoj intelektualnoj diseminaciji. On je jedan od osnivača kultne kompanije Artemide 1959. godine, u partnerstvu sa svojim prijateljem, aeronautičkim inženjerom Ernestom Gismondijem. Mazza je dizajnirao neke od prvih lampi koje je proizveo Artemide. Takođe jE pratio kompaniju u prvim eksperimentima na tržištu plastičnog nameštaja u nastajanju.

Sergia možda ne biste prepoznali sa fotografije, međutim, kada biste se suočili sa fotografijom nekog od njegovih radova, iste sekunde biste doživeli aha-efekat. Dizajner je mnogih popularnih komada poput Orange Toga stolice.

Bacco Bar Cart – tradition in inovation


Kreacija talentovanog italijanskog dizajnera Sergia Mazze, Bacco Bar Cart predstavlja simbol izvrsnosti i estetske inovacije. Mazza, poznat po svojoj sposobnosti da kombinuje tradicionalne materijale i tehnike sa savremenim dizajnom, uspeo je da stvori komad koji istovremeno budi nostalgiju za prošlošću, dok ostaje relevantan u današnjem urbanom pejzažu.

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, Bacco Bar Cart ne samo da privlači poglede svojom estetikom, već i pruža praktičnost u svakodnevnom korišćenju. Sa dovoljno prostora za boce pića, čaše i dodatke, ovaj komad je esencijalni dodatak svakom domu koji ceni eleganciju i funkcionalnost.

Učitati još
Zatvori