Prolećni spisak: Biramo kuhinjsku dekoraciju
Prolećni spisak: Biramo kuhinjsku dekoraciju

Prolećni spisak: Biramo
kuhinjsku dekoraciju

Kuhinja je prostorija u kojoj svakodnevno provodimo dosta vremena. Zbog čega smo odlučili da sastavimo spisak stvari kojima možete dekorisati svoju kuhinju, a koji čini zaista samo ono neophodno. Uz adekvatne trendi komade možete potpuno preporoditi enterijer. Kako obilazak robnih kuća može biti naporan sam po sebi, probajte da se oslonite na naše predloge i uštedite vreme. Naš prolećni spisak je pred vama.

Trpezarijski sto

Najefikasniji način za preuređenje kuhinje jesu novi elementi na trpezarijskom stolu. Uz efektne tanjire, vazu i pribor, prolećna kuhinja je spremna!

Tepisoni za novi izgled kuhinje

Još jedan način da podignete izgled kuhinje jesu tepisoni. Mi biramo boho dizajn koji se može odlično uklopiti u kuhinjski enterijer.

Posude za odlaganje

Korisne a estetične, posude za odlaganje začina su najbolji saveznik za one koji provode dosta vremena u kuhinji.

Ukrasna dekoracija

Biljka, ukrasna činija i svećnjak su sve što vam je neophodno od dekoracije. Kuhinja će uz ovih par elemenata izgledati mnogo bogatije. Nemojte preterivati i držite se pravila od tri osnovne boje.

Proleće možete najbolje uneti u kuhinju svežim cvećem koje već uveliko čeka na vas na pijacama i u cvećarama. Budite hrabri i birajte šarene bukete koji će otvoriti prostor. Još jedan mali savet bio bi da svu nepotrebnu dekoraciju odložite i dopustite prostoru da diše.

Kao što ste možda primetili na primerima, proleće je vreme vedrih nijansi te birajte dekoraciju u bojama.

Nove kolekcije su u nekim radnjama već uveliko stigle, napravite svoj spisak i uživajte u kupovini. Ima li bilo šta lepše od toga kada oplemenimo prostoriju ili kutak u svom domu?

Foto: Emezzeta, JYSK, H&M Home, IKEA, Forum, Sinsay, Metalac, Galerija podova, Thilaa, Forma Ideale, Daphne, Boya Porcelain. Instagram: @altbau.zweiundzwanzig; @decospace; @kokoloresundklimbim; @sansnovazuhause.

Učitati još
Zatvori