Najslađi tepisi za kupatila: pronašli smo 20 kul komada koje želimo
Najslađi tepisi za kupatila: pronašli smo 20 kul komada koje želimo

Najslađi tepisi za kupatila: pronašli
smo 20 kul komada koje želimo

U uređenju enterijera verni smo skandinavskoj estetici i minimalizmu, ali volimo da se poigramo sa detaljima i sitnicama koje mogu podići ceo prostor. U ponudi brenda Urban Outfitters pronašli smo brojne sitnice koje bi se savršeno uklopile u svaki dom. Iako Urban Outfitters u ponudi ima genijalne komade odeće, obuće, kozmetike i raznih predmeta, što ukrasnih što korisnih, nas ovih dana nekako najviše privlače detalji za dom.

Tepisi za kupatila koje želimo

Tepisi za kupatila su jedan od onih elemenata uređenja koji ne moraju biti minimalistički i jednobojni, pogotovo ako je celo kupatilo već uređena u tom stilu. Tepisi s natpisima poput „Get Naked“, „Peachy Clean“, „Sweet Cheeks“ i „Sun Your Buns“ naši su favoriti, a odlični su i mali šareni tepisi u oblicima životinja, poput guštera, tigra, žabe ili psa. Ovi tepisi idealni su i kao šaljivi pokloni dragoj osobi, a u svaki dom dolaze u ulozi osveženja i podizanja raspoloženja ukućanima. Naravno, ako vam i dosade nakon nekog vremena, nisu trajni, pa su idealan odabir za svaki stan.

Većina tepiha dolazi u dve veličine, a svi su pamučni i imaju mrežastu pozadinu kako bi sprečili klizanje. U nastavku pogledajte sve modele koji su nama zapali za oko.

Foto: Urban Outfitters

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori