Januarski object of desire: Marbera Gaia Coffee Table
Januarski object of desire: Marbera Gaia Coffee Table

Januarski object of desire:
Marbera Gaia Coffee Table

O tome da su coffee table books najpoželjniji aksesoar u svetu dizajna enterijera pisali smo u nekoliko navrata. Medjutim danas vam predstavljamo umetnost u vidu night stočića napravljenih od onyx minerala, koji sudeći po svemu pretenduje da zameni moćni mermer i postane materijal godine svih autentičnih enterijera.

Kreator ovih dizajnerskih masterpieces je francuski brend Marbera, a u slučaju da do sada niste čuli za njih, Journal je tu da pruži priliku za popravni.

/ @marbera_ /
/ @marbera_ /
/ @marbera_ /
/ @marbera_ /

/ / M A R B E R A.

Sa sedištem u Parizu i lokalnom manufakturom u Italiji, interior design brend Marbera proizvodi inspirativne komade nameštaja, koji u fokus stavljaju prirodne materijale mermer i onyx. Kombinujući strast prema ovim zakopanim draguljima sa upotrebom napredne tehnologije Marbera proizvodi jedinstvene, funkcionalne i bezvremenske dizajnerske komade koji će upotpuniti dom svih onih koji vrednuju estetiku autentičnosti i raznolikosti.

Trpezarijski stolovi, noćni stočići, kocke, stolice, vaze, lampe… Svi komadi Marbera nameštaja i dizajnerski predmeti su napravljeni od mermernih i onyx ploča odabranih zbog svoje lepote i retkosti i posebno su izrađeni da budu istovremeno funkcionalni, delikatni i jedinstveni.

Misija osnivačice i dizajnerke Laure Torregrossi jeste da poboljša kamen kako bi stvorio bezvremenske objekte koji će upotpuniti svaki dom.

 

/ @marbera_ /

Svaki komad počinje sa jednim kamenom ili pločom. Iako retkost i raznolikost mermera ga čine Laurinim omiljenim, drugo kamenje nudi beskrajnu inspiraciju za njene kreacije, pa tako svaki Marbera komad stvara ravnotežu između geometrije, teksture i boje.

/ @marbera_ /
/ @marbera_ /

/ WISHLIST: MARBERA ONYX COFFEE TABLE /

Kada je reč o našim favoritima, kod Marbera ponude mogli bismo da biramo zatvorenih očiju. Medjutim jedan komad koji je privukao našu pažnju i zbog kojeg smo opčinjeni ovim brendom je ujedno i naš ultimativni dizajnerski ulov za mesec januar – Marbera Gaia Onyx Coffe Table. Izbor boje ostavljamo vama, jer mi ne možemo da se odlučimo da li nam uz nov kancelarijski nameštaj bolje leži popularna Gaia Green, girlish Gaia Pink ili moćna Gaia Honey.

/ GAIA GREEN ONYX COFFEE TABLE /
/ GAIA PINK ONYX COFFEE TABLE /
/ GAIA HONEY ONYX COFFEE TABLE /
/ @marbera_ /

photo. Instagram

/ / @marbera_

Učitati još
Zatvori