Maison du Marble: Lokalni brend koji  pravi custom made nameštaj od mermera
Maison du Marble: Lokalni brend koji  pravi custom made nameštaj od mermera

Maison du Marble: Lokalni brend koji pravi
custom made nameštaj od mermera

Trendovi u uređenju enterijera menjaju se iz sezone u sezonu, te ulaganja u opremanje stana ili kuće moraju biti pažljivo promišljena. Aktuelne komade uvek uklapajte u estetiku kojoj ste inače skloni jer – životni prostor mora biti vaša oaza mira i mesto gde će vam biti izuzetno prijatno.

Ono što je definitivno timeless kada je dizajn enterijera u pitanju de facto je dobar komad od mermera. U zavisnosti od boje i šara nameštaj od mermera može se stilski uklopiti u razne vrste enterijera i doprineti toplini životnog prostora.

Kako izabrati pravu vrstu mermera

Pre nego što se odlučite za noseći komad mermera koji ima svrhu da oplemeni vaš prostor na uvid dobijate uzorke i na osnovu njih možete testirati kako će se nešto uklopiti kako stilski, tako i koloristički. Neki komadi su dostupni za prodaju odmah, a ako imate neke posebne želje ili pravite custom made varijantu u tom slučaju se malo čeka na gotov proizvod.

Njihov slogan glasi ‘make room for the main character’ što znači da su ovi komadi zapravo zvezde svakog enterijera.

Maison du Marble je naša nova enterijer destinacija

Ukoliko niste spremni da svoj dom oplemenite nekim nosećim komadom od mermera uvek možete da krenete sa detaljima. Prelepo dizajnirani mermerni komadi za odlaganje nakita mogu biti i sjajan poklon za nekoga ko je ljubitelj funkcionalne dekoracije a neguje visoke estetske standarde.

Novi brend na lokalnom nebu, Maison du Marble, za sada u ponudi ima više vrsti i dimenzija mermernih stolova, kao i dekorativne detalje. Njihovu ponudu možete čekirati na zvaničnoj instagram stranici, a sajt stiže uskoro.

Foto: Instagram / @maisondumarble

Učitati još
Zatvori