Odmor na Loewe način: Pogledajte kako izgleda  privremeni hotel ovog španskog brenda
Odmor na Loewe način: Pogledajte kako izgleda  privremeni hotel ovog španskog brenda

Odmor na Loewe način: Pogledajte kako izgleda privremeni hotel ovog španskog brenda

Sezonska preuzimanja restorana i hotela poslednjih godina su uzela maha. Moramo da priznamo da spoj umetnosti, dizajna i prepoznatljivih motiva određenih brendova zaista odiše posebnim šarmom i elegancijom.

Kad modne kuće preuzmu plaže i hotele…

Luksuzni modni brendovi decenijama se upuštaju u ugostiteljske vode, pa poslednjih nekoliko godina svedočimo pravom boom-u fashion hotela, restorana i barova. To je dobra taktika, samim tim što potrošači traže dodatna iskustva svojih omiljenih brendova. Međutim, najveća konkurencija dolazi leti, pa se onda dešava svojevrsna bitka za klubove na plaži. Brendovi se takmiče ko će zauzeti letnja top mesta. Samim tim i opremiti ih ležaljkama za sunčanje, suncobranima i peškirima sa svojim logoom na traženim lokacijama od Saint-Tropeza, Marbelle, pa sve do Maldiva i Kine.

Loewe retreat hotel

To je dobro prepoznala i renomirana modna kuća Loewe koja je stvorila ekskluzivno utočište na norveškom arhipelagu, gde se moda susreće s mirom u srcu prirode. S ciljem predstavljanja svoje kolekcije, Loewe je osmislio luksuzni retreat kako bi na što inovativniji i bolji način predstavio svoje proizvode.

Loewe u Norveškoj

Smešten uz stari kameni mol, s pogledom na spektakularan krajolik norveškog arhipelaga Steigen, nalazi se elegantan i održiv Manshausen Island Resort. Nekad veliko, užurbano trgovačko mesto, ostrvo sada služi kao savršeno odredište za one željne arktičke avanture. Doživite ponoćno sunce leti i oduševite se polarnim svetlima tokom ostatka godine. Bez obzira kada ga posetite, Manshausen je destinacija vredna stavljanja na must-visit listu.

Zašto je Manshausen Island Resort jedno od najatraktivnijih mesta za boravak?

Manshausen Island Resort nalazi se na arhipelagu Steigen uz obalu severne Norveške. Intimna lokacija na kojoj imate priliku da uživate u miru i prirodi. Na ovom veličanstvenom ostrvu imaćete osećaj kao da ste otišli u potpuno drugačiji svet gde kristalno čiste vode i zapanjujući krajolici mame da ih istražite. Nekadašnja luka iz 17. veka pretvorena je u jedinstveno ostrvsko odmaralište koje spaja netaknutu prirodnu lepotu i briljantnost modernog dizajna.

Moderan dizajn, funkcionalnost, estetika i praktičnost glavne su odrednice kojima se vodi i Loewe, samim tim nije ni čudo kako se ovaj španski brend odlučio upravo za ovu lokaciju.

Učitati još
Zatvori