Wishlist: Lebdeći držač za vino
Wishlist: Lebdeći držač za vino

Wishlist: Lebdeći držač za vino

Spooky season je uveliko u toku, s obzirom da nam se bliži Noć veštica. Zato, kada kažemo da smo pronašli lebdeći držač za vino, verovatno bi prva pomisao bila da je reč o Halloween dekoraciji za dom, koja unosi atmosferu ovog američkog praznika. Ipak, radi se o nečemu daleko manje strašnom – i, još važnije, komadu enterijera koji bismo držali u stanu tokom cele godine – zbog čega ga dodajemo na listu želja.

Dakle, šta je onda lebdeći držač za vino?

Reč je o jednostavnom „patentu“ malog brenda Zalura, čiji je ovo jedini proizvod. Koncept je krajnje jednostavan, a ovaj dekorativni element izgleda upravo onako kako biste zamislili. Kreativnim osmišljavanjem, ovi držači za vino odaju vizuelni utisak da flaša zapravo lebdi u vazduhu, u horizontalnom položaju.

Ono što ih čini posebno atraktivnim, i razlog zbog kojeg smo poželeli jedan ovakav držač za vino u svom domu, jeste način na koji su izrađeni, odnosno – i jednostavno rečeno – njihov izgled. Iako postoji nekoliko različitih primeraka, nama su posebnu pažnju privukle nešto elegantnije verzije, poput one koja naliči na lebdeću bisernu ogrlicu ili sličan, zlatni komad nakita.

Verovatno da mnogi od vas, baš kao i mi, uvek u domu imaju tu jednu, posebnu flašu vina, šampanjca ili sličnog pića koju čuvaju za posebne prilike. Samim tim, kako je reč o posebnoj flaši, neretko želite da je istaknetei ili, jednostavno, razdvojite od ostalih. Barem je u našem domu tako, pa nam se ovaj neobičan držač činio idealnim upravo za takve primerke. I, najvažnije od svega, a za razliku od mnogih drugih wine holdera koje smo do sada pronalazili, ovaj se zapravo uklapa u ostatak enterijera.

Foto: Instagram (@zaluraofficial)

Učitati još
Zatvori