Tri načina kako da stilizujete vaš krevet iz snova uz pomoć nove Zara Home kolekcije
Tri načina kako da stilizujete vaš krevet iz snova uz pomoć nove Zara Home kolekcije

Tri načina kako da stilizujete vaš krevet iz snova uz pomoć nove Zara Home kolekcije

To što su stigli hladniji septembarski dani, ne zači da je naš entuzijazam što se tiče jeseni opao, naprotiv. Dočekali smo upravo ono što su mnogi od nas cele godine priželjkivali – sezonu kada je bilo koji razlog da ostanemo u kući, dovoljno dobar razlog. Kafe sa cimetom, filmske večeri ispod debelog ćebeta i zvuk kiše iz udobnosti naše tople spavaće sobe, šta više možemo da poželimo? To u prevodu znači da se trenutno na vrhu naše liste prioriteta nalazi kako da stvorimo najudobnije moguće okruženje za naše celodnevno izležavanje u kući. Zato vam danas donosimo tri načina kako da stilizujete vaš krevet iz snova novom Zara Home kolekcijom!

Kako do kreveta iz snova?

Kako bismo stvorili naš krevet iz snova potrebno je samo nekoliko koraka. Prva stvar, lepa posteljina i navlaka za jorgan u kojim ćemo želeti ceo dan da budemo umotani, bez ikakve namere da budemo produktivni. Kada malo bolje razmislimo, krevet iz snova možda nije naaajpametnija ideja, but who cares, želimo ga. Sledeće, jastuci, jastuci i još jastuka. Kada mislite da imate dovoljno jastuka, verovatno vam fali barem još jedan. Dodajte ga. I na kraju, najvažnije od svega – layering. Odnosno, što više slojeva, to bolje, i verujte bićete im zahvalni kada ni jedne debele čarape ne budu dovoljne da vas ugreju. Znači, topli i mekani ćebići su neophodni.

Sad kada smo prešli sve osnove, zavirili smo u novu Zara Home kolekciju kako bismo pronašli sve što nam je potrebno. Pogledajte naše tri savršene kombinacije koje možete iskoristiti kao inspiraciju za vaš krevet iz snova.

Dream bed No. 1

NAVLAKA ZA JORGAN SA CVETNIM VEZOM
RAVAN ČARŠAV S IZVEZENIM CVETOVIMA
JASTUČNICA SA CVETNIM VEZOM
ĆEBE OD FILCANE VUNE

Dream bed No. 2

LANENI DEKORATIVNI JORGAN SA KIĆANKAMA
LANENA DEKORATIVNA JASTUČNICA SA KIĆANKAMA
ĆEBE S RESAMA

Dream bed No. 3

LAGANI LANENI DEKORATIVNI JORGAN
JASTUČNICA ZA JASTUČE S UKRASNIM PORUBOM
DEKORATIVNA JASTUČNICA OD ISPRANOG LANA

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori